×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Diesel
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
20.4 km/l
SK A T
fra 656.261 ,-

BMW 420d Gran Coupe

BMW 420d Gran Coupe – En helt ny standard for elegance og ydeevne. Med denne fantastiske bil kan du nyde den sportslige køreoplevelse og det raffinerede design, som BMW er kendt for.

BMW 420d Gran Coupe er udstyret med en kraftfuld 2,0 liters turbodieselmotor, der yder 190 hk og har en imponerende brændstoføkonomi. Med en 8-trins Steptronic automatisk gearkasse kan du nyde en jævn og responsiv køreoplevelse, uanset hvor du skal hen.

Bilen er også udstyret med en række avancerede teknologier, herunder en 6,5 tommer touchskærm, der giver dig adgang til din musik og navigation. Bilen har også en række sikkerhedsfunktioner, herunder automatisk nødbremse og bakkamera, som hjælper med at beskytte dig og dine passagerer.

Indvendigt er den lige så imponerende som den er udenpå. Den har et rummeligt og luksuriøst interiør med masser af plads til både passagerer og bagage. Bilen er også udstyret med BMWs berømte iDrive-system, som giver dig mulighed for at styre forskellige funktioner i bilen med en enkelt berøring.

 

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

BMW 420d Gran Coupe

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
3 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.