×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Benzin
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
15.6 km/l
SK A T
fra 540989 ,-

BMW 220i Active Tourer M-Sport

Oplev en ny standard for stil og ydelse med BMW 220i Active Tourer. Denne imponerende bil kombinerer praktisk funktionalitet med en elegant og sporty design, som er skabt til at imponere.

Med en 2,0 liters turbomotor, der yder 192 hk, er BMW 220i Active Tourer en kraftfuld bil, der giver en fantastisk køreoplevelse. Bilen er også udstyret med en 8-trins automatisk gearkasse, som sikrer en jævn og hurtig acceleration.

Men BMW 220i Active Tourer er mere end bare en kraftfuld bil. Den er også udstyret med masser af avanceret teknologi, der gør kørslen mere komfortabel og sikker. Du kan nyde godt af en 6,5 tommer touchskærm, der giver dig adgang til din musik og navigation. Bilen har også en række sikkerhedsfunktioner, herunder automatisk nødbremse, som hjælper med at beskytte dig og dine passagerer.

Indvendigt er BMW 220i Active Tourer lige så imponerende som den er udenpå. Den har et rummeligt og luksuriøst interiør med masser af plads til både passagerer og bagage. Bilen er også udstyret med BMWs berømte iDrive-system, som giver dig mulighed for at styre forskellige funktioner i bilen med en enkelt berøring.

 

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

BMW 220i Active Tourer M-Sport

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.