×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
3 dørs
Created with Sketch. SKAT
4 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Benzin
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
15.6 km/l
SK A T
fra 637039 ,-

BMW 420i Coupé

Oplev den HELT nye BMW 4-serie Coupé hos Sixt. Den nye 4-serie er i sin anden generation af serien og starter et helt nyt designsprog. Med Sixt Mini-lease og BMW 420i  kan du opleve en karakteristisk og dynamisk Coupé uden bekymringer.

Kompromisløs og elegance er få af de ord der kan beskrive dette nye skud på model listen, der med sit nye front design udfordre alle BMW eksisterende konventioner og designsprog. Alene coupésilhuetten udstråler klassisk coupé, men bringer samtidig designet ind i fremtiden for BMW og deres progressive udtryk.

Indvendigt træder du ind i BMW’s nye interiør design, hvor fokus 100% ligger i styreegenskaberne. Som fører er du omgivet af det mest nødvendige, uden overflødige knapper, touch-baserede flader, og andre gadgets der fjerne fokus fra bilens exceptionelle egenskaber som køretøj. Bag rattet af denne bil føler du dig i midtpunktet.

Udvendigt giver M-Sport pakken dig alle de fede detaljer, der får en allerede sporty bil til at se standard ud. M-Sport pakken tilføjer alle de aggressive og aerodynamiske detaljer, der gør M biler til karakterstærke biler.

Intelligente systemer og tilkoblinger er vejen frem! Også her baner BMW’en vejen for dig med forudseende og intuitive systemer. Med den innovative BMW Intelligent Personal Assistant, kan du med Sixt opleve en assistent, der gør livet nemt, mens du fokusere på kørslen. Assistenten lærer at kende dig bedre dag for dag – og hvis du ønsker det, styrer den navigations-, entertainment- og office-funktioner.

Træd på speederen med Sixt, og vær’ ikke i tvivl om, at der er kommet nye kræfter under motorhjelmen i denne Coupé.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

BMW 420i Coupé

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
3 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.