×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Diesel
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
18.90 km/l
SK A T
fra 591149 ,-

Citroën C5 Aircross BHDi 130 Triumph

Oplev den elegante og komfortable Citroën C5 Aircross BHDi 130 Triumph – en bil, der kombinerer stil og effektivitet på flot vis. Med sin kraftfulde BHDi 130-dieselmotor kan du nyde en dynamisk køreoplevelse med imponerende brændstoføkonomi. Uanset om du er på byture eller længere rejser, vil du opleve en jævn og behagelig kørsel.

Bilen har en rummelig kabine, hvor komfort og moderne design smelter sammen. Opdag praktiske funktioner og avanceret teknologi, der gør hver køretur til en fornøjelse. Oplev den perfekte kombination af stil, komfort og effektivitet i Citroën C5 Aircross BHDi 130 Triumph – en bil, der vil løfte din køreoplevelse til nye højder.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Citroën C5 Aircross BHDi 130 Triumph

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
3 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.