×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink">Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Benzin, Diesel, Plug-in Hybrid
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
19.4 km/l
SK A T
---

Den Mellemstore Sedan

Når du booker en mellemstor sedan, kan du blive tildelt en af følgende tre udstyrspakker af Peugeot 508. Vær opmærksom på, at farve, brændstof, brændstofforbrug og bilmodel ikke kan garanteres.

 

Peugeot 508 Allure Pack Diesel: Denne model er udstyret med en økonomisk dieselmotor, der leverer fremragende brændstoføkonomi og imponerende rækkevidde. Allure Pack Diesel-modellen byder på høj komfort, avanceret teknologi og et stilfuldt design, hvilket gør den ideel til både lange ture og bykørsel.

Peugeot 508 Allure Pack Hybrid: Allure Pack Hybrid-modellen kombinerer en benzinmotor med en elektrisk motor, hvilket resulterer i både høj ydeevne og lavere brændstofforbrug. Modellen er den helt rigtige balance mellem kraft og effektivitet, samtidig med at køreoplevelsen er god og komfortable med et væld af teknologiske funktioner.

Peugeot 508 Allure Pack Benzin: Denne variant har en pålidelig benzinmotor, som sikrer en jævn og behagelig kørsel. Allure Pack Benzin-modellen er kendt for sin elegance og komfort, samt et omfattende udvalg af avancerede funktioner og udstyr, der forbedrer køreoplevelsen.

 

Endelig bilmodel/udstyrspakke afhænger af tilgængelighed på afhentningstidspunktet, ligesom en specifik model ikke kan garanteres ved booking.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. md.
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Den Mellemstore Sedan

Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.