×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
9 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Diesel
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
11.7 km/l
SK A T
fra 521.500 ,-

Ford Custom Tourneo el. lign.

Oplev friheden ved at rejse i stil og komfort med Ford Tourneo hos Sixt! Denne rummelige og alsidige bil tilbyder plads til op til otte passagerer, så du kan tage din familie eller venner med på Sixt-eventyr uden at gå på kompromis med komforten.

Den er udstyret med avancerede teknologier, der gør din kørsel mere sikker og bekvem.
Med features som:
– Automatisk nødbremsesystem
– Bakkamera
– Parkeringssensorer
– og meget mere der gør du føler dig tryg og sikker på vejen.

Ford Tourneo er også utrolig fleksibel, takket være de forskellige muligheder for at justere sæderne. Du kan endda folde dem helt ned, hvis du har brug for ekstra plads til bagage eller transport af større genstande. Uanset hvad dine behov er, kan Ford Tourneo i de fleste tilfælde tilpasses til at imødekomme dem.

Under motorhjelmen finder du en kraftfuld og effektiv motor, der leverer masser af ydeevne og samtidig holder brændstoføkonomien i top. Når du tilmed får Fords berømte byggekvalitet og pålidelighed kan du være sikker på, at din Ford Tourneo vil tage dig til dine destinationer med stil og pålidelighed.

Alt i alt er Ford Tourneo den perfekte minibus til dig, der ønsker at rejse i stil og komfort, uden at gå på kompromis med sikkerhed eller alsidighed.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Ford Custom Tourneo el. lign.

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
3 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.