×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Plug-in Hybrid
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
31.5 km/l
SK A T
fra 357.583 ,-

Jeep Compass Night Eagle PHEV

Styrken og den kraftfulde attitude skinner igennem både nat og dag. Den nye Compass Night Eagle indeholder funktionalitet og detaljer, som ikke går ubemærket hen. Et udstyrsniveau der kombinerer det ikoniske Compass design med stilfulde sorte detaljer og iøjnefaldende 18” alufælge.

Tag på eventyr i stil og med miljøvenlig kørsel i Jeep Compass Night Eagle PHEV. Denne bil kombinerer robusthed, avanceret plug-in hybridteknologi og en ikonisk Jeep-styling. Kør med selvtillid i byen eller udforsk det vilde terræn uden at gå på kompromis med ydeevne. Den elektriske rækkevidde giver dig mulighed for at køre i byen uden emissioner, mens firehjulstrækket sikrer dig trækkraft og stabilitet på udfordrende veje. Træd ind i en rummelig kabine, hvor komfort og praktiske funktioner mødes. Jeep Compass Night Eagle PHEV er bilen til dig, der ønsker at opleve frihed og eventyr uden at gå på kompromis med miljøet.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Jeep Compass Night Eagle PHEV

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
3 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.