×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Hybrid
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
37 km/l
SK A T
fra 385681 ,-

Kia Niro 1.6 GDI

Tag med på en køreoplevelse ud over det sædvanlige med Kia Niro 1.6! Denne enestående crossover kombinerer dynamisk ydeevne, brændstofeffektivitet og bæredygtighed på en imponerende måde.

Niro er udstyret med en avanceret hybridteknologi, der forener en 1.6 liters benzinmotor med en elektrisk motor. Resultatet er en perfekt balance mellem kraft og brændstoføkonomi. Med denne hybridbil kan du nyde en problemfri kørsel og drage fordel af lavere brændstofomkostninger samt reducere dit CO2-aftryk.

Med denne bærdygtige hest får du også enestående komfort og praktisk anvendelighed. Den rummelige kabine er designet med fokus på dine behov og tilbyder komfortable sæder, intuitiv betjening og avancerede teknologiske funktioner. Uanset om du pendler i byen eller tager på længere ture, vil du sætte pris på bilens behagelige køreegenskaber og rummelige bagagerum.

Sikkerhed er i højsædet i bilen. Den er udstyret med avancerede sikkerhedssystemer, der beskytter både dig og dine passagerer under kørslen. Funktioner som automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot og vognbaneassistent er med til at give dig en tryg og sikker kørsel på vejen.

Oplev den ultimative hybridoplevelse med Kia Niro. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at eje en bil, der kombinerer miljøvenlig teknologi, komfort og køreglæde.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Kia Niro 1.6 GDI

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.