×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Manuelt gear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Benzin
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
21.24 km/l
SK A T
fra 268543 ,-

Kia Ceed Prestige 1.5 T-GDI 160

Oplev elegance, komfort og kraft i Kia Ceed Prestige. Denne bil vil imponere dig med sit raffinerede design og avancerede funktioner. Uanset om du kører i byen eller på landevejen, vil Kia Ceed Prestige give dig en enestående køreoplevelse.

Denne perfekte familiebil skiller sig ud med sit markante udseende. Med skarpe linjer, moderne grill og elegante detaljer vil denne bil fange opmærksomheden, uanset hvor du kører.

Inde i bilen vil du opleve luksus og komfort. Kia Ceed Prestige byder på førsteklasses materialer og et sofistikeret interiørdesign. De behagelige sæder, det intuitive infotainmentsystem og den avancerede teknologi holder dig forbundet og opdateret under kørslen.

Med en kraftfuld motor med koreansk pas får du en fornøjelig køreoplevelse, uanset om du foretrækker afslappet kørsel eller sportslige præstationer.

 

Sikkerheden er prioriteret i Kia Ceed Prestige. Den er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder kollisionsadvarsler, nødbremseassistent og aktiv vejbaneassistent, der holder dig og dine passagerer beskyttet.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Kia Ceed Prestige 1.5 T-GDI 160

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
3 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.