×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
El
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
313 km/l
SK A T
fra 373.808 ,-

Lexus UX300e Premium

Oplev Lexus UX300e Premium – en luksuriøs og bæredygtig elektrisk SUV, der vil forvandle din køreoplevelse. Med sin avancerede teknologi og elektriske drivsystem behøver du ikke bekymre dig om brændstof og med sin imponerende WLTP-rækkevidde på 314 km. Vær opmærksom på, at WLTP-rækkevidden kan variere baseret på vejrforhold og din kørestil. Uanset dette kan du stadig nyde imponerende køreafstande og nem opladning.

Træd ind i en rummelig og elegant kabine, hvor førsteklasses materialer og innovative funktioner skaber en behagelig atmosfære. Oplev en perfekt kombination af luksus, bæredygtighed og avanceret teknologi i Lexus UX300e Premium. Tag styringen og nyd en køreglæde, der tager hensyn til fremtiden.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Lexus UX300e Premium

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.