×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Hybrid
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
26 km/l
SK A T
fra 241188 ,-

Mazda 2

Få en introduktion til den livlige og stilfulde Mazda 2. Med et nyt, modigt frontdesign og smidige linjer, der flyder langs kroppen, er denne småbil klar til at sætte et smil på dit ansigt. Mazda 2 tilbyder en god køreoplevelse med sin sprudlende motor og smidige håndtering, mens dens kompakte størrelse gør den nem at manøvrere rundt i byen. Den har også et moderne interiør med masser af funktioner, der er nemme at bruge, såsom en intuitiv infotainment-skærm og en række sikkerhedsteknologier for at beskytte dig og dine passagerer på vejen. Med Mazda 2 får du en pålidelig og sjov bil, der vil tage dig til dit næste eventyr med stil og ydeevne.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Mazda 2

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.