×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Diesel
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
20 km/l
SK A T
fra 703.209 ,-

Mazda CX-60 Homura

Mazda CX-60 Homura – Kør i stil og komfort

Bilen er den perfekte bil til dig, der ønsker at køre i stil og komfort. Denne luksuriøse SUV har alt, hvad du har brug for til at få en fantastisk køreoplevelse.

Bilen har en kraftfuld og effektiv motor, der giver dig masser af power til at tackle enhver udfordring på vejen. Med sin elegante og sporty design skiller Mazda CX-60 Homura sig ud fra mængden og tiltrækker opmærksomhed, uanset hvor du kører.

Indvendigt er bilen lige så imponerende. Den er udstyret med et moderne og sofistikeret interiør, der er fyldt med avanceret teknologi og innovative funktioner. De ergonomiske sæder, det læderrat og det adaptive undervognssystem sørger for, at du altid vil føle dig komfortabel og veltilpas, uanset hvor lang turen er.

Mazda CX-60 Homura er også udstyret med en række avancerede sikkerhedsfunktioner, som inkluderer adaptive fartpilot, automatisk nødbremse, lane departure warning, og en 360-graders kamera, der hjælper dig med at manøvrere bilen i selv de mest udfordrende situationer.

 

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Mazda CX-60 Homura

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.