×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
2 dørs
Created with Sketch. SKAT
2 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Manuelt gear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Benzin
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
13.5 km/l
SK A T
fra 367013 ,-

Mazda MX-5 Exclusive Line

Kan du forestille dig at køre sommeren i møde i en Mazda MX-5 med en kalache?

Vær forberedt på at miste pusten. Den ultrasportslige Mazda MX-5 er en af verdens mest populære sportsvogne og samtidig en fryd for øjet med sine perfekte proportioner og det videreudviklede design.

Mazda MX-5 så dagens lys første gang 1989 og der er ingen tvivl om at Mazda fik deres inspiration fra andre bilfabrikanter som Lotus, Triumph og MG. I dag er Mazda MX-5 blevet et ikon i sig selv, og den nuværende udgave er fjerde generation i MX-5-familien.

Denne bil er også udstyret med den nyeste teknologi, som gør kørslen mere sikker og underholdende. Den har en række avancerede funktioner, herunder en 7-tommer touchskærm, DAB-radio, Bluetooth, en BOSE-lydsystem, Driver assistance pack, Panoramasoltag og meget mere. Mazda MX-5 2,0 Exclusive-Line er en bil, som er designet til at skabe en fantastisk køreoplevelse og samtidig levere en stilfuld og luksuriøs bil. Book hos Sixt Mini-lease i dag og oplev selv, hvorfor Mazda MX-5 2,0 Exclusive-Line er den ultimative sportsvogn, der vil få dig til at elske kørsel på ny.

Denne Mazda MX-5 er fyldt med alt det som kan forsøde hverdagen og skabe en mere sikker kørsel med udstyr som:
– BOSE Audiosystem

– Navigation
– Bakkamera
– Lane Departure Wanning System
– Trådløs Apple CarPlay- Læder kabine og meget mere…

Mazdas Skyactivmotor er en 2,0L 4-cyl. rækkemotor med 184hk. Med denne dynamiske og omdrejningsvillige motor med fremragende ydelse, manuelle gear og brændstofeffektivitet, kan du køre foråret lidt sjovere i møde. Book den allerede i dag, og lad Sixt hjælpe dig med at blive bedre kørende.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Mazda MX-5 Exclusive Line

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.