×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
El
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
480 km/l
SK A T
fra 533594 ,-

Polestar 2 Long Range Dual Motor – Performance Pack

Hvis du er på udkig efter den ultimative elbil med en ekstra dosis af sportslighed, så er Polestar 2 Dual Motor med Performance-pakken den perfekte bil for dig. Denne bil er drevet af to kraftfulde elmotorer, der giver dig en imponerende ydeevne og en køreoplevelse i verdensklasse. Denne bil har også en avanceret undervogn, der er optimeret til at give dig en endnu mere dynamisk køreoplevelse.

Udover dens sportslige præstationer har Polestar 2 Dual Motor med Performance-pakken også et elegant og moderne design, der skiller sig ud på vejene. Bilens interiør er også i topklasse, med masser af luksuriøse materialer og den nyeste teknologi. Infotainmentsystemet inkluderer en 11-tommer touch-skærm med stemmeaktivering, der er nem at bruge og giver dig alle de funktioner, du har brug for på farten.

Polestar 2 Dual Motor med Performance-pakken er også bæredygtig og ansvarlig. Polestar har forpligtet sig til at reducere CO2-udledningen i produktionen, og bilens materialer er både genanvendelige og bæredygtige. Du kan også oplade bilen på offentlige opladningsstationer eller derhjemme, og Polestar 2 Dual Motor er kompatibel med de fleste ladestandere.

Samlet set er Polestar 2 Dual Motor med Performance-pakken den perfekte bil til dig, der ønsker en elbil med en imponerende ydeevne og sportslige præstationer. Bilen er også stilfuld, luksuriøs og bæredygtig, hvilket gør den til det ideelle valg for enhver, der ønsker at køre på en ansvarlig måde uden at gå på kompromis med ydeevnen og køreglæden.

Polestar 2 LR Dual Motor med Performance Pack:

  • Italiensk producerede Brembo-bremser – ventilerede og borede skiver med 4-cylinders aluminiumskalibre lakeret i gul.
  • Öhlins DFV-dæmpere med 22 forskellige ophængsindstillinger.
  • Performance-softwareopgradering der booster elmotorernes output.
  • 20” smedede alufælge.
  • Special sikkerhedsseler i guldfarve som matcher bremsekalibre og dæmpere.
Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Polestar 2 Long Range Dual Motor - Performance Pack

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.