×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
El
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
440 km/l
SK A T
fra 368154 ,-

Polestar 2 STD Range Single Motor

Oplev kraften og stilfuldheden i Polestar 2 Standard Range Single Motor – en bil, der kombinerer imponerende ydeevne med bæredygtighed. Polestar 2 er en 100% elektrisk bil, så du behøver ikke bekymre dig om brændstof. WLTP-rækkevidden er på 440 km. Bemærk dog, at WLTP-rækkevidden kan variere afhængigt af faktorer som vejrforhold og hastighed. Uanset dette vil du stadig kunne nyde imponerende køreafstande og en problemfri opladning. Træd ind i en moderne og rummelig kabine, hvor førsteklasses materialer og avanceret teknologi går op i en højere enhed. Opdag køreglæden i Polestar 2 Standard Range Single Motor – en bil, der forener bæredygtighed og køredynamik på en fantastisk måde.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Polestar 2 STD Range Single Motor

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
1500 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.