×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"> Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Benzin
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
12.6 km/l
SK A T
fra 972862 ,-

Range Rover Evoque 2.0 SE AWD

Nu er der mulighed for at få en Range Rover Evoque hos SIXT minileasing.

Efter 2. generation af Evoque blev præsenteret i 2019, var der tale om et gevaldigt løft til bilens fremtoning. Den kom til at minde mere om storebror Velar, med skjulte dørhåndtag, nyt interiør og nyt infotainmentsystem. Oplev den ultimative kombination af luksus, stil og ydeevne i Range Rover Evoque 2.0 SE AWD. Med sin kraftfulde motor og avancerede firehjulstræk er denne bil klar til at erobre enhver vej. Uanset om du kører i byen eller tager på eventyr i naturen, vil du blive imponeret over dens smidighed og komfort. Træd ind i en elegant kabine, hvor førsteklasses materialer og moderne teknologi går op i en højere enhed. Range Rover Evoque 2.0 SE AWD er bilen til dig, der ønsker at skille dig ud og nyde en køreoplevelse i verdensklasse.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. måned*
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Range Rover Evoque 2.0 SE AWD

Depositum
0 DKK
Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
2100 km./md
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.