×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
2 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink">Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
El
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
200 km/l
SK A T
fra 126.058 ,-

Renault Kangoo Z.E. el. lign.

Ønsker du at køre grønt og har du behov for en varevogn privat eller til forretningen? – Oplev den kompakte el-varevogn Renault Kangoo Z.E. Med Sixt Mini-lease og Kangoo, kan du opleve en grøm kørsel uden bekymringer. Udover masser af plads i lastrummet får du en rækkevidde på op til 200 km uden emissioner og støjforurening. Og så er den nem at oplade…

Mærk alle fordelene ved elektrisk mobilitet med Sixt og Kangoo. Oplev reducerede kuldioxidemissioner, lave energiudgifter og en stille kørsel. Med Kangoo blander du forretning og fornøjelse – med en grøn tankegang. Under kølergitterets logo tilsluttes Kangoo nemt.

Med Z.E. services kan du let se din opladningsstatus samt rækkevidde. Via My Z.E. Interactive-servicen kan du programmere og evaluere opladningen af din bil; modtage status for opladning, resterende tid og rækkevidde direkte til din computer eller smartphone. Derudover har Kangoo regenerativ bremsning – så batteriet oplader, ligeså snart du flytter foden fra speederen.

Fleksibilitet er et keyword for Kangoo og Sixt – udover mobiliteten, finder du også fleksibilitet i bilen. Slå let passagersædet ned og drej skillevæggen og udnyt pladsen endnu mere. Få let adgang til den bagerste del af lastområde gennem skydedørene. Her kan du læsse dit udstyr af på et kort øjeblik.

Overstående bilmodel er kun et eksempel.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. md.
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Renault Kangoo Z.E. el. lign.

Depositum
0 kr.
Udbetaling
0 kr.
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
3 kr.
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.