×

Peugeot 508 SW GT-Line Hybrid: Ultimative hybridbil

Ikke til hybrid? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Er du til muskuløst design og moderne elegance? Måske samtidig med et tvist af hybrid? Så har du ikke grund til at lede længere. Peugeot 508 SW GT-Line Hybrid er den ultimative hybridbil, spækket med alt det udstyr du har brug for. Listen over elektronisk udstyr er nærmest uendelig. Den perfekte bil til elektrisk kørsel i byen og rummelig plads til familieture i weekenden.

Skarpt og muskuløst design afspejlet i de stramme linjer og markant kølergitter – her ses den moderne elegance. 508’eren er rummelig og særdeles sportslig. Her får du komfort som en langtursbil og rummelighed som en stationcar med samtidig køreegenskaber som en coupé. Kvalitet og teknologi mødes på et højt niveau i bilen.

Med et kompakt rat, den digitale programmerbare head-up instrumentgruppe og en 10” HD skærm med touch, byder Peugeot i-Cockpit® på ergonomiske egenskaber og køreoplevelser. Sammen med den eminente vejbeliggenhed, der bliver understøttet af elektronisk variable affjedring og et univers, der er fuldstændigt dedikeret til den genopladelige hybridteknologi, er du sikret en høj køreglæde. 

Ikke til hybrid? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Udover høj køreglæde finder du også en sikkerhedspakke udover det sædvanlige. Peugeot 508 SW er forsynet med en lang række avancerede udstyr. Her førerhjælpefunktioner af den nyeste generation, der sikre dig din sikkerhed, og hjælper dig med parkering med at læse og forstå omgivelserne og vejforholdene. Peugeot 508 har nemlig både vognbaneassistent, blindvinkelsassistent, skiltegenkendelse og træthedsregistrering.

Alt i alt får du her en bil, der giver dig fleksibel kørsel med en genopladelig hybridmotor – JA TAK!

Ikke til hybrid? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease