×

Renualt Kangoo Z.E: Det er tid til at varevogne bliver elektriske

Brug for anden varervogn? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Er du klar til at få gang i hjulene igen? Genstart virksomheden med at gå over til elektrisk! Ønsker du at køre grønt og har du behov for en varevogn privat eller til forretningen? Oplev den kompakte el-varevogn Renault Kangoo Z.E. Udover masser af plads i lastrummet får du en rækkevidde på op til 200 km uden emissioner og støjforurening. Og så er den nem at oplade…

Mærk alle fordelene ved elektrisk mobilitet nemlig: reducerede kuldioxidemissioner, lave energiudgifter og en stille kørsel. Med Kangoo kan blander du forretning og fornøjelse – med en grøn tankegang. Under kølergitterets logo tilslutter du nemt din Kangoo. Sæt den i stik når du kommer hjem, og kør af sted fuld opladt hver morgen. Med en Wallbox og 7kW oplader kan du oplade 200 km på blot 6 timer. Med Z.E. services kan du let se din opladningsstatus samt rækkevidde. Via My Z.E. Inter@ctive-servicen kan du programmere og evaluere opladningen af dine bil; modtage status for opladning, resterende tid og rækkevidde direkte til din computer eller smartphone. Derudover har Kangoo regenerativ bremsning – så batteriet oplader, ligeså snart du flytter foden fra speederen.

Brug for anden varervogn? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Fleksibilitet er et keyword for Kangoo – udover mobiliteten, finder du også fleksibilitet i bilen. Slå let passagersædet ned og drej skillevæggen og udnyt pladsen endnu mere. Få let adgang til den bagerste del af lastområde gennem skydedørene. Her kan du læsse dit udstyr af på et kort øjeblik. Inde i bilen, på instrumentbrættet finder du let det smarte rum beregnet til A4-notesblokke og små genstande. Smart opbevaring til din bærbare computer finder du i det 15 liter store handskerum. Derudover finder du oppe over forruden, et stort opbevaringsrum, i og midterkonsollen med armlæn åbner op til et bredt rum, der kan indeholde en 1,5 liters vandflaske.

https://youtu.be/h6ZvPtiItfM

Brug for anden varervogn? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease