×

BMW 118i: ‘The 1’

BMW 1-serie 2020 BMW 118i BMW 120d

Passer BMW 1-serien ikke til dig? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Kæk og kompakt – her er den nye BMW 1-serie, der er kommet for at tiltrække sig din og andres opmærksomhed. Med det fantastiske design og progressive formsprog er den mere speciel end gennemsnittet ved første blik. Kabinen, der er moderne og eksklusiv, vækker begejstring hos os. Garanteret køreglæde gennem effektivt forhjulstræk og moderne undervognsteknologier sikre dig en kørsel fuld af dynamik og nøjagtighed. Sammen med innovative teknologier og køreassistentsystemer, kommer du altid sikkert frem til din destination.

Den nye BMW 1-serie er ung, cool og urban. Kompakte proportioner, en flydende taglinje og markante, dynamiske linjer sender et signal om manøvredygtighed og køreglæde fra første øjekast. Kabinen er moderne med klare strukturer og giver passagererne mere plads end nogensinde før

Domagoj Dukec, designchef hos BMW.

BMW 1-serie består af gennemtænkt sportslighed og moderne design. I kombination af attraktivt udstyr både fra eksteriør samt interiør, dynamisk optimerede motor- og undervognskomponenter samt innovative teknologier og køreassistentsystemer – er det her bilen for dig, der har brug for en kompakt bil. Hvad enten du har brug for en kraftfuld acceleration, kæk manøvrering eller en god position på vejen – så er bilen den der gør hver køretur fantastisk. Intelligente systemer og tilkobling er vejen frem – og her baner BMW’en vejen for dig. Ved hjælp af Gesture Control, parkeringsassistent, intelligente sprogassistent og en lang række nyttige funktioner, digitale tjenester og køreassistentsystemer – er du sikret!

Passer BMW 1-serien ikke til dig? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Alt i alt er BMW 1-serien bilen til dig der har brug for en kæk kompakt bil. Her er en helt ny hatchback og den første 1-serie med forhjulstræk. Mærk det suveræne design – fra den dynamiske front, langs de skarpt optegnede linjer til den karakteristiske bagende. Her venter bilen til dig vi tilbyde dine passagere rummelige og indbydende omgivelser med wellnessfaktor i top.

Passer BMW 1-serien ikke til dig? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease