×

BMW 218i Gran Coupé: Bilen udover det sædvanlige!

Ikke lige dig, med noget så usædvanligt? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Er du til noget ualmindeligt? Noget alle ikke køre rundt i? Så tag lige et blik på denne BMW 218i Grand Coupé! Det er ikke en typisk coupé, men en oplevelse uden lige. Den første BMW 2-serie Gran Coupé er en ny karakterstærk form for suverænitet i kompaktklassen. Præsentationsorientede æstetik tydeliggøre ambitionerne – den er ikke elegant, den er ekstravagant. En bil der slipper hverdagslooket og i stedet er usædvanlig. 218i er i stærk harmoni med high-end-teknologier, der er perfekt afstemt med  køredynamiske egenskaber. Det gør bilen legende let og udover det sædvanlige. 

BMW 2-serie Gran Coupé er kommet for at hæve standarderne! Med en markant front, den let skrånenede taglinje, langs de rammeløse døre og til den sporty bagende med LED-baglygter – forenes elegancen med  ekstravagance. Eksklusive design detaljer i interiøret spækket med udstyr, holder funktionaliteten helt i top. Et fuldt digitalt cockpit og central skærm, begge med en billeddiagonal på 10,25” skaber overblikket du har brug for.  Lysindfaldet fra panoramaglastaget skaber en ekstraordinær rumfornemmelse i den sportslige kabine. Alt sammen usædvanlig luksus i en bil, der ikke er som alle andre.

Denne bil løfter kompakt SUV-klassen til et helt andet niveau. Gennem progressive designdetaljer, førsteklasses køredynamik, tekniske innovationer såsom sprogassistenten BMW Intelligent Personal Assistant og mange andre assistentsystemer, gør denne bil til noget helt særligt. Med BMW 2-serie Gran Coupés dynamiske udstyr, som den adaptive undervogn, dobbeltkoblingsgearkassen og firehjulstrækket xDrive, oplever du en topspiller i kompakt SUV-klassen, hvad angår manøvredygtighed. Sammen med de kraftfulde og højtydende BMW TwinPower Turbo benzin- eller dieselmotorer bliver der lagt klar afstand til de andre lignende biler, og du vil kunne føre dig suverænt frem på alle veje.

Ikke lige dig, med noget så usædvanligt? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Selv teknisk viser BMW 2-serie Gran Coupé sig som førende ned til mindste detalje. De innovative køreassistentsystemer, som bak-assistenten hjælper dig under kørslen, mens BMW Intelligent Personal Assistent hæver kommunikationen mellem dig og bilen op til et helt andet niveau. Gør det mere komfortabelt at låse døren i og op med din smartphone.

Ikke lige dig, med noget så usædvanligt? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease