×

Tysk premium stationcar

???? Har du et særligt menneske i dit liv som du gerne vil være chauffør for i de næste par måneder? De fleste tænker på køreglæde, når de skal vurdere en ny bil. Og de fleste moderne biler overgår nærmest hinanden i køreegenskaber. Men man kan også vurdere bilen på passagerglæde. Og nogle biler er mere velegnede end andre, når det gælder om at transportere passagerer. Der er særlig ét bilmærke, der er førende inden for denne disciplin. Og lige nu kan Sixt tilbyde en særlig attraktiv stationcar model med ‘Night Vision’ design, så bilen fremstår både elegant og sporty udadtil og med en ekstraordinær komfort indvendigt. Hvis du har lyst til at forkæle en særlig person som passager kan du lige nu få denne bil leveret gratis på din adresse i Hovedstadsområdet. Lejepris fra kun kr. 5.995,- pr. måned. Minimum lejeperiode er 3,5 måneder, hvorefter bilen leveres tilbage. Book nu på www.mini-lease.dk eller kontakt os på +45 32481100 eller info@sixt.dk, hvor vi kan fortælle dig mere om “den hemmelige bil”.

Læs mere om tilbuddet her.

Video-bibliotek: