×

Passat Variant: Folkets bil

Passer Passat Variant ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Altid på farten? Forretningsrejser? Eller er der bare travlt med at hente og bringe familien til diverse aktiviteter? Så har du brug for en bil der er ligeså fleksibel som dig. Rummelighed er et vidunderligt, menneskeligt karaktertræk. Men det er også et parameter for kvaliteten af en familiebil. Ligegyldigt hvilke planer du og familien har, er den nye Passat Variant klar. Her er det ikke kun den velkendte alsidighed – den imponerer også med komfort på højt niveau. 

Brug for plads? Intet problem med Passat Variant. Her er der virkelig potentiale i bagagerummet. Ligger du bagsæderne ned, kan du opleve op mod 1.780 liters plads. Er bagsæderne i brug, må du “nøjes” med 650 liter. For at gøre det endnu nemmere, at fylde bagagerummet kan du med Easy Open håndfrit åbne bagagerummet. Noget af det Varianten har som kendetegn er frihed. Og frihed får du! Med det elegante panoramavippe-/skydetag med elektrisk hæve- og skydefunktion bestemmer du selv hvor højt du vil have til loftet. Luft eller lys? Du er dækket ind i Varianten, der med et designhøjdepunkt har ambientebelysning, der omgiver panoramataget og her giver et fantastisk lys i kabinen. Luft og lys – et godt rejseklima er vigtigt på både de korte men bestemt også på de lange køreture. Med 2-zoners-regulering kan du indstille én temperatur i førersiden og en anden i passagersiden. Og airconditionanlægget AirCare Climatronic kan endnu mere, blandt andet: Jo langsommere, du kører, jo mere stille kører blæseren.

Passer Passat Variant ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Brug for et par ekstra øjne når du skal tilkoble trailer, manøvre i ufremkommeligt terræn eller parkering i byen? Der kan være mange scenarier hvor lidt hjælp er guld værd. Her har du Area View som din hjælper, fire kammerater overvåger området rundt om bilen og kan beregne et fuglesperspektiv. Slut med at køre ind i diverse grumme ting fordi, du ikke kunne se dem.

Alt i alt er den nye VW Passat Variant, kke blot er af de mest elegante og pålidelige stationscars, men også en af dem med mest plads. En Passat eliminerer simpelthen pladsproblemer. Du kan have hele familiens cykelpark med.

Passer Passat Variant ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease