×

Volvo XC40: Designet til byen

Passer XC40 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Volvo er stadig en af verdens mest sikre biler. Hvis sikkerhed er det noget af det vigtigste for dig, når du skal vælge en bil, så er Volvo XC40 en af de biler vi vil anbefale. XC40 er designet til byen – med det stærkt og udtryksfulde eksteriør møder kompakt SUV’en virkelig effektiviteten. Udforsk alle bydele uden af forsvinde i mængden. XC40 fås som mild hybrid med benzin eller diesel, hvilket sikrer en smidig kørsel med lavere brændstofforbrug og udslip fra udstødningen, men stadig med motorkraft bag. Tag føringen i den ultimative, sporty kompakte SUV og kom ud over stepperne.

Med kreative løsninger, er hver eneste centimeter i XC40’en fornyet og spækket med fleksible opbevaringsløsninger. Lige fra Takeaway-krogen, til de store opbevaringsrum i dørene og alle de andre skjulte opbevaringsrum du kan finde i bilen – så du kan bruge bilen lige som det passer dig. Intelligente løsninger i bilen, såsom Apple CarPlay™ og Android Auto™, gør det nemt at tilkoble dine integrerede underholdningsmuligheder via din smartphone, så du hele tiden kan holde forbindelsen. Med Volvo On Call-appen til din smartphone, kan venner og familie få adgang til din XC40 SUV, når de har brug for det. Bæredygtigt ejerskab til det praktiske byliv.

Passer XC40 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Sikkerhed er et keyword for Volvo, så det er også fokus i XC40’en. Her kan City Safety-teknologien konstant holde øje med, hvad der ligger foran og omkring din XC40. Sikkerhedssystemet identificerer andre køretøjer, fodgængere, cyklister og store dyr foran bilen og advarer dig, hvis en kollision er forestående. Hvis du ikke reagerer i tide, vil den automatisk bremse for at undgå eller mindske en kollision. Kørsel i byen kan være træng, med her kan fire HD-kameraer vise dig dine omgivelser i 360° fugleperspektiv, så du med ro i sindet kan parkere bilen og køre ud, selv der hvor pladsen er trang.

Alt i alt er XC40 et perfekt bud til dig der vil forene funktionalitet og bybil. Stærke teknologier sikre din og dine passageres sikkerhed.

Passer XC40 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease