×

BMW X1: En billet til eventyr i Danmark

bmw-x1-inter2

Passer BMW X1 ikke til dine eventyr? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Trænger du til at komme ud og se det smukke danske landskab? Så starter du bedst dit eventyr med et godt udsyn! Et godt bud på dette, er den nye BMW X1. Den nye BMW X1 er præget af sportslighed og friheden til det perfekte udsyn – hvad enten det er inde i byen eller ude i naturen. Udsigten i den kompakte SUV skyldes den høje siddestilling – hvilket også gør det nemmere, at komme ind og ud af bilen. Sammen med den intuitive betjening og den fleksible rummelighed, er BMW X1 den ideelle rejsepartner, hvad enten det er til de små eller lange ture.

Passer BMW X1 ikke til dine eventyr? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Dens kraftfulde silhouette og markante form er det, der er imponerende ved X1’eren. Hver eneste detalje – den velkendte BMW grill og de smalle adaptive LED-forlygter skriger af et yderst suverænt BMW udtryk. Interiøret er lige så imponerende og alsidigt som dets ydre. X1’eren sørger for, at du aldrig mister overblikket over dine destinationer – hvilket gør den ideel til dine sommer roadtrips samt ferie. Med den 10,25″ store Control Display skærm med touch, Head-Up Display i farver og instrumentdisplayet med Black Panel-teknologi, vil din brugeroplevelse altid være i top. Oplev trådløs opladning af din telefon, Apple CarPlay® og et hav af andre intelligente sikkerhedssystemer, som blandt andet Driving Assistant Plus og Parking Assistant.

 

Passer BMW X1 ikke til dine eventyr? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Det der kan være udsædvanligt for andre biler, er en selvfølge i BMW X-serien. Her er der overlegenhed på alle veje, og med innovative teknologier som Steptronic-gearkassen eller BMW xDrives intelligente firhjulstræk, med de sporty 3- og 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-motorer, gør BMW X1 til din suveræne rejsepartner på alle dine rejser. Bilen er skabt til dine eventyr. Med forførende design, handlekraftig motor, og fleksibelt interiør – kan du let indstille bagsædet, så du får mere opbevaringsplads i bagagerummet.

Alt i alt er X1’eren utrolig rummelig, vaks og klar til at transportere dig rundt på dine gøremål. Hvad enten det er med eller uden familien – så er du garanteret en fantastisk køretur hver gang.

Lyder det som en bil for dig? Så giver Sixt dig muligheden for at leje eller lease en BMW X1 – se flere muligheder her

https://www.youtube.com/watch?v=GCjzVuDtnY8

Passer BMW X1 ikke til dine eventyr? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease