×

Citroën C5 Aircross: Affjedring uden lige

Citroën C5 Aircross 2020

Passer C5 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Brug for noget der afspejler dig som livsnyder? Måske Citroën C5 Aircross er noget for dig. Her er affjedringen i den nye SUV Citroën C5 Aircross er en verdenspremiere fra Citroën. Takket være dette unikke affjedringssystem dæmpes bumpene fra både store og små ujævnheder samt huller i vejen, så du nærmest får indtrykket af, at du flyver hen over asfalten. Hvor de klassiske affjedringer består af en støddæmper, en fjeder og et mekanisk stop, har Citroën C5 Aircross yderligere to hydrauliske stop i begge sider. Med den unikke “Progressive Hydrauliske Affjedring”-teknologi leverer affjedringssystemet en såkaldt “flyvende tæppe”-effekt, idet systemet absorberer vejens ujævnheder og lader dig “flyve’ afsted i ro og mag i trafikken.

Der er derfor dømt sofahjørne, når du sætter dig ind i C5’eren. Med en SUV’s moderne siddeposition og praktisk indretning, får du en bil helt i særklasse. For her er bilen til dig, der både vil have en praktisk familiebil med pladsen til det du har brug for, men også en SUV’s moderne karakter. Derudover er bilen bygget med øje for passagererne men også hvad der gælder sportslige køreegenskaber. Som i stort set alle moderne SUV’er sidder du højt, og det gør du også i C5’eren. Her er det let at komme ind og ud af bilen – samtidig med et godt udsyn udover rettet og hele vejen rundt. Bag i bilen finder du god plads på bagsædet til børnene og med de separate bagsæder kan du let indstille til individuelle behov.

Passer C5 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Udover komfort i kabinen finder du også en masse teknik. Fra førersædet finder du en digitalt instrumenthus, du kan tilpasse flere design. Derudover finder du i midten en stor skærm, med navigationsanlæg, telefonbetjening, lydanlæg og meget mere. Til dig der bruger din smartphone finder du Apple CarPlay og mulighed for trådløs opladning. Af systemer i sikkerhedspakken finder du en adaptiv fartpilot, der er udbygget med en styrefunktion, der selv kan fastholde C5’ern i vognbanen. Derudover finder du også en nødbremse, der bremser for både biler og fodgængere samt en hel del andre gode hjælpesystemer.

Alt i alt er Citroën C5 Aircross en bil til dig, der vil have høj komfort med godt udsyn og plads til det hele.

Passer C5 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease