×

Fiat 500: Ikonisk og mere økonomisk!

Flere og flere bilproducenter tager de grønne briller på. Fiat er ingen undtagelse. Fiats ikoniske lille bil har fået en opdatering og fås nu i både en hybrid version samt nu også med automatgear. Den ikoniske bybil er derfor blevet en tand sjovere. Modellen med mild hybrid giver øget køreglæde, hurtigere acceleration, og modellen med automatgear gør bare kørslen en smule mere komfortabel.

Fiat’en er en af de biler, der kan bringe et smil frem på læben. Bilens design bringer en snært af kækhed gennem dens skarpe design, hvor der er kælet for hver detalje. Samme skarpe design finder du i kabinen. Interiøret er blevet gennemgået fra top til tå, for at favne de nye indbyggede teknologier, på en måde kun en Fiat 500 kan.

Fiat 500C

Ikonisk, stilsikker og populær – Fiat 500 er en af markedets absolut mest charmerende biler. Hvilket tydeligt kan ses grundet bilens store succes gennem årene.

Skil dig ud med en Fiat 500C oplev en behagelig køreoplevelse. Her får du ergonomisk udformede sæder, der desuden er designet for at gøre adgangen til bagsæderne lettere. Udover den klassiske Fiat 500 charme, får du også en bil fyldt med udstyr og teknologi, der er skabt af Fiat, for at øge din køreglæde.

Bilen er udstyret med Apple Carplay, så du kan nemt koble din smartphone op til bilen og tilgå de mange apps fra bilen. Mangler du mere plads i bilen, kan du rulle kalechen tilbage, så du kan få højt til loftet og vind i håret. Perfekt til de dage hvor vejret er godt!

Klar, Parat – Cabriolet!

Passer Fiat 500 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Fiat 500C Hybrid

Oplev den rene frihed i en Fiat 500 hybrid. Det milde hybridsystem oplader sig selv, gennem den energi, der opstår i frigear og ved nedbremsning. Derfor kræver bilen ikke en tur forbi en ladestander. Derudover er bilen også blevet mere effektiv, da hybridsystemet medvirker til en mere jævn acceleration og motorstart. 

Takket være den nye hybridmotor, kan du reducere udledninger med op til 20%. Og så er bilens motor også tilpas brugervenlig. Bilen hjælper med at forbedre dit brændstofforbrug, du skal blot holde øje med køredisplayet og være opdateret på din kørsel. Alt i alt er Fiat 500 hybrid en ikonisk bil, med et nyt udtryk – de gode værdier og funktioner er bibeholdt. Med den nye hybridmotor er du dækket ind på samvittighedskontoen. 

Passer Fiat 500 ikke til dine behov? Så se andre muligheder på Sixt eller Mini-Lease

Lyder det som en bil for dig? Så giver Sixt dig muligheden for at leje eller lease en Fiat 500C både som hybrid eller med automatgear– se flere muligheder her