×

Danmarks grønneste billejeaftale

Sixt mini lease ZOE

Elbilen er en ultimativ bybil – særligt Renault ZOE, der gør sit for at gøre kørslen i byen mere elegant. Bilen bidrager nemlig også med mindre støjforurening og færre emissioner. Men ved du egentligt, hvor bæredygtig din strøm til bilen er?

Med en Renault Zoe, fra vores flåde, er du sikret grøn strøm på E.ONs offentlige ladenetværk. Gennem vores samarbejde med E.ON får du strøm fra vedvarende kilder. I E.ONs offentlige ladenetværk er al strømmen grøn. Det sikres ved at købe certifikater, så der kan garanteres, at der bliver produceret en tilsvarende mængde strøm fra danske vindmøller, som den mængde strøm, der forbruges i deres ladenetværk.

Vi vil hos Sixt og E.ON gøre det lettere for dig, at leve grønnere og tage flere bæredygtige valg, og det kan vi sikre gennem vores samarbejdsaftale.

Hvorfor kan vi tilbyde Danmarks grønneste biludlejningsaftale

I vores flåde kan du finde over 500 Renault ZOE. Den populære elbil er den ultimative bybil. Hos Sixt giver vi dig muligheden for at vælge, at være grønnere i hverdagen. Det sikrer vi gennem en aftale med E.ON.

Kør grønt i Renault ZOE 

Kom i gang med din grønne profil og vælg en ZOE fra Sixt, her kan du opleve elektrisk kørsel uden bekymringer.

Renault ZOE oplades nemt, hurtigt og er tilmed behagelig at køre. Med batteriets flade placering under gulvet er den lige så rummelig og funktionel, som enhver anden bil i samme klasse. En ZOE fra Sixt kommer med 5-døre, hurtig-ladekabel og et væld af funktioner, til at lette din bykørsel. Nyd turen i stilhed med en elbil fra Sixt.

Funktionel, praktisk og 100% elektrisk med intelligent opladningssystem og højt sikkerhedsniveau. Renault ZOE fra Sixt er den ultimative bil til korte køreture.

ZOE uden bekymringer

Aldrig har det været nemmere at leje en bil, der tilmed er grøn. Vores aftale med E.ON giver dig tilhørende opladning i hele E.ONs offentlige ladenetværk med mere end 1.500 ladepunkter fordelt i hele Danmark. Ingen grund til at bekymre dig om miljøet, strømmen i det offentlige ladenetværk er grøn! Derudover er du også altid dækket ind på både forsikring, grøn ejerafgift og vejhjælp.

Spar på CO2’en

Hvis du kører 100 km i en elbil, reducerer du dit CO2-udslippet med ca. 13 kg CO2 kontra fossilbil. Det virker måske ikke af meget, men danskere kører i gennemsnit ca. 15.000 kilometer om året. Og det udleder derfor ca. 1,9 ton CO2. Hver dansker udleder omkring 17 ton CO2 om året, så personbiler står for en stor andel af den samlede udledning. Kører du 15.000 kilometer i elbil i stedet for fossilbil, mindsker man CO2-udledningen svarende til produktionen af 44 kg oksekød eller to flyture til Sydeuropa.

Strømmen i det danske elnet er en blanding af energi fra blandt andet vindmøller, biomasse, kul og naturgas. Du kan derfor ikke selv vælge, hvilken slags strøm, du bruger. Derfor køber E.ON certifikater, der garanterer, at den mængde strøm, som bliver brugt i deres ladenetværk er produceret af vedvarende energikilder. På den måde øges andelen af vedvarende energi i elnettet og fortrænger samtidig fossile brændsler. Certifikaterne er i øvrigt kontrollerede af EU.

Tallene er beregnede ud fra tal fra Concito og Skatteministeriets forudsætninger om, at al el anvendt i transporten kommer fra den kvotebelagte sektor, og det alternative fossile køretøj havde udledt 128,5 g CO2/km.