×

Aflevering af bil? – Sådan gør du…

Du har måske lige fået en mail fra os med, at det snart er tid til at aflevere din bil retur. Det kan også være du går med tankerne om at minilease en bil, men er usikker på processen, når du er færdig med aftalen på bilen.Da vi gerne vil gøre det så nemt for dig som muligt, har vi samlet en lille liste med de ting, som du skal være opmærksom på ved aflevering. For os handler det om at give dig en god service og tryghed. Det skal ikke være besværligt at lease en bil, derfor ligger vi altid vægt på at det skal være nemt og fleksibelt – og uden grimme overraskelser.

Aflever din bil retur på det aftalte sted og tidspunkt

Først og fremmest er det en rigtig god idé, at overholde de aftaler du laver i forhold til aflevering. Det kan blive dyrt, hvis du udebliver fra afleveringen eller hvis vi ikke kan komme i kontakt med dig. Ankom gerne i god tid til aftalen.

Gennemgang af bilen

Ved afleveringen af din bil, gennemgår vi bilen sammen med dig. Sammen laver vi en tilstandsrapport over bilens stand, og de kørte kilometer. Vi anbefaler at du er til stede, og deltager ved gennemgangen af din bil. På denne måde mindskes eventuelle fejl.

Aflever din bil i pæn stand

Det er en fordel, hvis du afleverer din bil i pæn og rengjort stand. Så bliver gennemgangen af bilen bedst for dig og tidsbesparende. Vi anbefaler at du køre din bil forbi en vaskehal på vej til afleveringen. På den måde er din bil renest. Hvis ikke bilen er blevet rengjort ordentligt kan der forekomme et rengøringstillæg. Fjern også eventuelle streamere eller andre ting, du selv har monteret på bilen.

Aflever det du har fået udleveret

Husk at returnere de ting, som du har fået udleveret. Dette gælder: alle bilnøgler, service- og instruktionsbogen samt en fuld tank. Bilen skal derfor tilbageleveres med sit originale udstyr samt eventuelt ekstraudstyr.

Fjern digitale spor

De fleste biler er efterhånden utrolig digitale. Så selvfølgelig har du haft koblet din smartphone op til bilen. Vi anbefaler at du frakobler din telefon, og fjerner dine digitale spor, inden du returnere din bil. Såfremt du ikke har gjort det, gør vi det selvfølgelig for dig, men for din egen skyld, er det en god idé selv, at frakoble dine enheder fra bilen.

Husk dine ting

Du har jo selvfølgelig kørt rundt i din bil, som var det din helt egen i din lejeperiode. Derfor har du nok haft en del personlige ejendele i bilen. Måske med børn på bagsædet eller andet, kan der ligge ting i lommen bag forsæderne, i dørene eller under sæderne. Derfor anbefaler vi at du gennemgår alle bilens opbevaringsrum for ejendele. Såfremt du glemmer nogen personlige ejendele, kontakter vi dig, hvis vi finder dem.


Desværre er det ikke altid muligt at forlænge leasingen, på den bil du har, men til gengæld kan vi ofte finde et alternativ til dit behov, som du kan være kørende i, samme dag som du afleverer.