×

De bedste biler til lange ture

Du skal ud at køre langt! Du skal muligvis have en del bagage samt familien med. Til de fleste lange ture foretrækker man både luksus og komfort. Lange køreture kan være ubehagelige, hvis ikke du sidder godt. En lille bil kan være god til bykørsel – men til de lange ture kan det godt blive en ekstra lang køretur, hvis man har en mindre bil, da der ofte ikke er meget plads, og dermed ikke stor mulighed for at strække kroppen, eller at skifte siddeposition. Har du en bil med luksus interiør kan denne, modsat den lille bil, medvirke til en følelse, hvor du bare får lyst til at fortsætte din kørsel. Men men det er ikke altid de dyreste biler, der er de bedste til de lange ture. Vælg en bil, der matcher dit budget og behov, når du skal vælge din næste bil. Til de længere køreture foretrækker de fleste at have en bil med gode sikkerhedsteknologier, godt entertainmentsystem og ekstra plads til både ben og bagage. Ovenstående har du måske oplevet på egen krop, og er derfor helt klar over fordele og ulemper ved de forskellige biler, når man skal køre langt. Vi har dog alligevel sammenfattet en lille oversigt over de biler, som vi anbefaler til de lange ture.

Masser-af-luksus-bilen

Har du ikke brug for at have hele familien med på turen, anbefaler vi en BMW 3-serie Sedan. I denne bil er hver eneste detalje skabt til, at aflaste dig og øge din kørekomfort og sikkerhed. Desuden tog BMW 3-serie Sedan sejren, da Euro NCAP testede sikkerheden blandt bilerne i segmentet for de store familiebiler. I denne bil får du både komfort og sikkerhed på højt niveau. Som alternativ til BMW’en har vi Volvo S60. De mange teknologier i denne bil sikrer en sikker og komfortabel kørsel. Med de semi-autonome teknologier, såsom Pilot Assist og Adaptiv fartpilot, hjælper bilen dig med at holde vejbane og afstand til de forankørende. Specielt i myldretrafikken kan du nyde godt af disse teknologier.

Læs mere om BMW 320 Sedan her

Læs mere om Volvo V60 her

Har du brug for mere plads, kan du opgradere fra sedan til stationcar. Med en BMW 3-serie Touring kan du opleve masser af komfort og plads til omfangsrig bagage. I løbet af få sekunder kan du med et tryk på en knap lægge bagsædet ned automatisk, og gøre bagagerumspladsen tre gange så stor som første udgangspunkt. Med BMW’ens perfekte afstemte undervognskomponenter og avancerede assistentsystemer kan du desuden også opleve en suveræn køredynamik til de lange ture. Også her er Volvo et godt bud. Med Volvo’s tradition for at producere veldesignede, praktiske og alsidige stationcars er Volvo V60 også et super bud på en bil til den lange tur. Da den med sin luksus, rummelighed, suveræne tilslutningsmuligheder og nyeste sikkerhedsteknologi kan gøre turen væsentlig sjovere og mere behagelig!

God-til-prisen-bilen

Er det bare dig og din partner, der skal ud på en længere tur, hvor I bare ønsker en bil, der er god-til-prisen anbefaler vi Citroën C4 Cactus. Her får du rummelighed, dynamik, manøvredygtighed og en markant anderledes affjedring, end andre biler i samme klasse. Undervognen er komfortabel og blød, hvilket er med til at give en komfortabel kørsel. Derudover er bilen spækket med sikkerhedssystemer. Her er hele ni tryghedsskabende hjælpefunktioner, der blandt andet er med til at advare dig om risiko for en ulykke. Reducer risici for kollisioner med Active Safety Brake, der automatisk bremser bilen for føreren. 

Har du brug for en bil, der er større end en hatchback, der kan vi anbefale en stationcar til de lange ture. En god-til-prisen stationcar finder du i Peugeot 308 SW. Med en kombination af dynamisk form og teknologisk indre, inviterer 308 SW dig til en fleksibel kørsel. Takket være de generøse dimensioner, får du både volumen og rummelighed, samt en fleksibel og praktisk indretning. Også i denne bil bliver du forsynet med teknologisk udstyr, der er lavet for at optimere køreegenskaberne.

Læs mere om Peugeot 308 SW her

Fuld-af-sikkerhed-bilen

Kilometer efter kilometer på landevejen kan indimellem lede til uheldige situationer. Derfor er det altid en god idé at prioritere bilens sikkerhedsniveau, når det kommer til kørsel. Mange af luksusbilerne har ofte den helt store udstyrspakke – men det er ikke altid, at ens budget lige er sammensat til denne type af biler… Derfor anbefaler vi den mest solgte bil i Danmark 2019: Nissan Qashqai. Her får du en SUV spækket med udstyr og et sikkerhedsniveau, der er helt i top! I denne bil er siddepositionen høj, ligesom i alle de andre SUV-typer. Det giver et godt udsyn af trafikken og vejene, så følelsen af sikkerhed øges. Qashqai kan desuden også prale af et hav af intelligente køreteknologier, der er utrolig følsomme, og er som en hjælper altid klar til at gribe ind, for at passe på dig.

Plads-til-alt-bilen

Om du skal på familie- eller grupperejse og har brug for plads til en masse bagage, eller lige den ekstra benplads, så findes der biler, der dækker dit behov. Har du brug for mange passagerer, der anbefaler vi enten Volkswagen Caravelle eller Volkswagen Multivan. Begge biler har gode køreegenskaber og intelligente køreteknologier. Men! Skal du holde møde on-the-go, eller har du brug for en bil, der kan effektivisere arbejde eller mulighed for at sidde overfor hinanden, anbefaler vi klart Multivan. Her får du syv sæder, hvor de fem bagsæder kan justeres og rykkes rundt, så I kan sidde overfor hinanden ved et bord. Her kan der arbejdes, hygges eller hvad der ellers er brug for. Derudover er fleksibiliteten af de flytbare sæder også sublim, hvis du skal transportere store genstande. Har du brug for pladsen til mere end syv personer anbefaler vi Caravellen. Her findes også gode intelligente teknologier og plads til op mod ni personer.