SIXT erhvervsleasing er overskueligt, trygt og transparent

Hvorfor eje, når du kan leje? SIXT erhvervsleasing er firmabiler uden udbetaling, kedelige overraskelser og ekstraomkostninger, og det skal tages helt bogstaveligt. I skal ikke binde kapital i en kostbar bilpark – I behøver ikke at eje biler for at have biler. 

Der skal ikke bruges kostbar tid på at afsøge forsikringsselskaber, budgettere med værkstedsregninger, dækskifte og grønne afgifter – det tager vi os af. 

Fabriksnye biler

En stor del af vores biler er ovenikøbet fabriksnye, og nydelsen af at sætte sig ind bag rattet i en spritny bil, skal man ikke fornægte, uanset om det er godstransport eller medarbejdere der har bil til rådighed. 

Vi har et stort og varieret udvalg af biler i alle størrelser, og til alle formål, og I kan justere jeres flåde op og ned alt efter behov og aktivitetsniveau i virksomheden. Se vores store udvalg og få overblik over økonomien her. 

Det eneste I skal være opmærksom på, er beskatningsgrundlaget for de relevante medarbejdere der har bil, men det er kun et klik væk: Alle informationer kan ses under ”erhvervsinfo” for de respektive biler, når du har klikket på ovenstående link.

Kontakt os

I er naturligvis også altid velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling, send en mail til erhverv@sixt.dk – vi er klar til at besvare dine spørgsmål, og finde den helt rigtige løsning til jer.