Aalborg Lufthavn

Kontoroplysninger

Adresse:

Ny Lufthavnsvej 100

9400 Nørresundby

Praktisk

Kontortype:

Lufthavn

Åbningstider

Dage Tidspunkt
Ma. - Fr. 07:45 - 22:30
Lø. 09:30 - 16:00
Søn. 09:30 - 19:00

Aalborg Lufthavn

Skal du til det nordjyske, så kan det være en god idé at flyve til Aalborg Lufthavn, der ligger omkring 15 kilometer uden for den nordjyske hovedstad. Billeje i Aalborg Lufthavn er nemt at arrangere hos Sixt Biludlejning, og du kan booke den type bil, der passer til dine behov. Vi kan ikke garantere en bestemt model, men vi sørger altid for, at du får en bil i den kategori, du har ønsket. Med en leaset bil fra Sixt Biludlejning i Aalborg Lufthavn kommer du nemt ind til byen eller op nordpå, hvis du fx skal på ferie i det nordjyske.

Find vej

Billeje i Aalborg Lufthavn giver dig masser af frihed

Fra Lufthavnen kommer du hurtigt og nemt ind til midten af byen, men du kan også udforske den smukke nordjyske natur. På kun 30 minutter kan du være ude ved Vesterhavet og nyde bølgens brusen. Du kan også besøge det berømte område ved Råbjerg Mile eller den hyggelige badeby Løkken, der kun ligger omkring 35 kilometers kørsel fra Sixt Biludlejning i Aalborg Lufthavn. Der er masser af spændende oplevelser i det nordjyske, som det bliver meget nemmere at komme rundt til, når du har sørget for billeje i Aalborg Lufthavn.

Oplev byen med nem billeje

Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og har masser af spændende ting at byde på. Du kan blandt andet besøge Zoo, som er en af de største attraktioner. Er du historieinteresseret kan du besøge vikingemuseet og gravpladsen Lindholm Høje, der har mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Hvis du vil se byen fra oven, kan du tage en tur op i byens tårn, hvor du fra 105 meters højde kan nyde lidt mad og drikke fra bistroen, mens du nyder udsigten. For kulturelle oplevelser bør du opleve Utzon Centeret ved havnefronten. Har du hele familien med så benyt dig af din bil fra Sixt Biludlejning i Aalborg Lufthavn til at besøge Fårup Sommerland.

Services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • Sportsvogne & convertibles
  • 4x4
  • Lastbiler
  • 24 timers returnering

Flere afdelinger

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammenfinder finder vi det helt rigtige abonnement til dig.