Aarhus City Center

Kontoroplysninger

Adresse:

Margrethepladsen 3

8000 Aarhus

Praktisk

Kontortype:

By

GDS-kode:

AARC04

Åbningstider

Dage Tidspunkt
Ma. - On. 08:00 - 17:00
To. - Fr. 08:00 - 18:00
Lø. 08:00 - 12:00

Aarhus City Center

I hjertet af Aarhus finder du en af vores Sixt udlejnings stationer. Book din bil på nettet eller ved at ringe os op.

Find vej

Sixt Biludlejning Aarhus Centrum

Velkommen til Sixt i Aarhus Centrum! Vi ser frem til at tilbyde dig en fleksibel biludlejnings service, der tæller udlejningsbiler i kategorier som familiebiler, sportsvogne, 4x4 og sågar varevogne. Sixt Biludlejning i Aarhus Centrum ligger centralt placeret i hjertet af Aarhus, tæt på havnen og tæt på Ringgaden, der fører dig ud af byen eller rundt om centrum, hvis du skal køre til den anden ende af byen. Lej en bil hos Sixt ved at booke over nettet eller pr. telefon.

Billeje hos Sixt Aarhus Centrum

Vores udvalg af udlejningsbiler giver dig flere muligheder. Du kan benytte din udlejningsbil til forretningsrejser, familieture, road trips med vennerne, til at flytte fra lejlighed til hus eller til at cruise rundt i midtbyen. Vores billeje hos Aarhus Centrum tilbyder dig klassiske billeje services som barnesæde, GPS navigation og ekstra forsikringer, hvis du skulle få brug for dette. Du skal med andre ord blot finde ud af, hvad du skal bruge din bil til. Når du har booket den, kommer du bare ned til Sixt Biludlejning i Aarhus Centrum, der selvsagt ligger midt i Aarhus, og så er du kørende. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel. Til gengæld kan du vælge lige den bilkategori, du ønsker. Når du er færdig med bilen, kan du returnere den 24 timer i døgnet. Du får med andre ord frihed til at gøre lige, hvad du vil. Vi ses hos Sixt i Aarhus!

Flere afdelinger

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammenfinder finder vi det helt rigtige abonnement til dig.