Billund Lufthavn

Kontoroplysninger

Adresse:

Arrival Hall

7190 Billund

Praktisk

Kontortype:

Lufthavn

Åbningstider

Dage Tidspunkt
Ma. - Fr. 08:00 - 23:30
Lø. 08:00 - 15:00
Sø. 08:00 - 23:30
Helligdag 08:00 - 23:30

Billund Lufthavn

Billund Airport (BLL) ligger centralt i Jylland, hvorfor Sixt Biludlejning giver mulighed for at opleve en stor del af Danmark. Fra Sixt Biludlejning Billund Lufthavn er der ca. 30 km til Vejle på Jyllands østkyst, 75 km til Vesterhavet og omkring 100 km til henholdsvis Århus og Odense, som er Danmarks anden og tredje største byer. Hos Sixt, som du finder i lufthavnens ankomsthal, kan du leje biler i alle kategorier til billige priser. Selvom du lejer bilen i Billund, kan du aflevere den i en hvilken som helst af de mange Sixt afdelinger i Danmark.

Find vej

Med Sixt Biludlejning i Billund Lufthavn kommer du let til seværdighederne

Vælger du billeje i Billund Lufthavn er du ikke langt fra oplevelserne. Gå på opdagelse i Legolands eventyrlige universer, hvor alt består af Lego klodser, og prøv mere end 50 forskellige forlystelser. Slap af i det tropiske klima i Lalandias Aquadome, eller kast dig ud i et væld af vandaktiviteter, minigolf, bowling, klatring, ski- eller skøjteløb. Tag lejebilen med på safari i Givskud Zoo, som også byder på bl.a. et tropehus med sydamerikanske kæmpeoddere. Eller besøg Vejles viden- og oplevelsescenter Økolariet, som ved hjælp af en interaktiv udstilling med lyd, film, animationer og simulatorer inspirerer til de besøgende til bæredygtighed.

Oplev Jyllands natur med billeje i Billund Lufthavn

Med billeje fra Sixt Biludlejning Billund Lufthavn får du mulighed for at opleve noget af Danmarks mest spektakulære natur. Danmarks største indlandshede, Randbøl Hede, rummer i dag Frederikshåb Plantage, hvor du finder både indlandsklitter og Syvårssøer, som nogle gange er vandfyldte og andre gange tørre. I Gyttegård Plantage er der lyngbevoksede hedearealer såvel som fugtige kær og moseområder. Ved vestkysten opleves klitstrandene og det voldsomme Vesterhav. Nationalpark Vadehavet strækker sig sydpå fra Blåvandshuk og fungerer som rasteplads og overvintringsområde for en lang række fuglearter.

Services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • Sportsvogne & convertibles
  • 4x4
  • Lastbiler
  • 24 timers returnering

Flere afdelinger

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammenfinder finder vi det helt rigtige abonnement til dig.