København Centrum

Kontoroplysninger

Adresse:

Nyropsgade 42

1601 København V

Praktisk

Kontortype:

By

Åbningstider

Dage Tidspunkt
Ma. - Fr. 08:00 - 18:00
Lø. 08:00 - 14:00
Søn. 08:00 - 14:00
Helligdag 08:00 - 12:00

København Centrum

Sixt Biludlejning i København Centrum ligger placeret i hjertet af hovedstaden på Nyropsgade 42, 1601 København V - tæt på Vesterports S-togs station og Københavns hovedbanegård.

Sixt biludlejning København Centrum tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler i varierede modeller som f.eks. smarte bybiler, praktiske smart cars, rummelige familiebiler, luksussportsvogne, elbiler og 4-hjulstrækkere (4 X 4). Så vi kan sikre den helt perfekte leje bil til dig og dine behov.

Find vej

Om København og omegn

Med en udlejningsbil fra Sixt får du ud over en kvalitetslejebil og god service også friheden til at opleve København og omegn og alt det hovedstaden kan byde på.

 

I København finder du fantastiske museer, nogle af verdens absolut bedste restauranter, herunder resturent Noma som ikke mindre en 3 gange er blevet kåret til verdens bedste spisested. Sammen med cool shopping gør det København til en af Europas mest interessante hovedstæder.

 

København er særdeles børnevenlig med masser af parker, små grønne oaser og legepladser til børn og barnlige sjæle. København rammer dig lige i hjertet, og du vender altid tilbage. Her følger nogle ting som du skal se i København ifølge Sixt biludlejning København:

 

  • Tivoli: Københavns eventyrlige forlystelsespark i centrum af byen som er over 150 år gamle og en oplevelse for alle sanser.
  • Strøget: Fra Rådhuspladsen og til Kongens Nytorv i Københavns centrum finder du verdens længste shopping gade. 1,1 km. fuld af butikker, caféer, restauranter.
  • Louisiana: Ca. 40 minutters kørsel udenfor København finder du det verdenskendte museum Louisiana. Men sin store samling af moderne kunst, så er dette absolut et besøg værd.

 

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammenfinder finder vi det helt rigtige abonnement til dig.