Uanset om du vælger en fabriksny bil eller re-lease bil er fordelene og betingelserne præcis de samme.

Der er tale om velkørende, godt vedligeholdt og rigtigt lækre biler, som har kørt 11.000 km i gennemsnit*, og som man altså kan ”re-lease” til en meget skarp pris. Fleksibel leje og hurtig levering er, som altid inkluderet i prisen.

Vi tilbyder mange forskellige biler i flere prisklasser og kategorier, som dækker de fleste mobilitetsbehov, alt efter formål, smag og temperament.

Det vil altid være efter ”først-til-mølle” eller ”så længe lager haves” princippet, uanset om du vælger en fabriksny model eller re-lease, sagt på en anden måde – ser du drømmebilen er det om at slå til. Vi kan ikke love, at den specifikke bil er der næste gang du kigger forbi.

Betingelserne er, som nævnt, naturligvis de samme, uanset om du vælger en bil fra vores udvalg af fabriksnye modeller eller du foretrækker en re-lease bil: Du betaler en fast månedlig ydelse hvor forsikring, vejhjælp, grøn ejerafgift mm er inkluderet, ligesom du kan tilkøbe ekstra services og ydelser, hvis du ønsker det. Ingen kedelige overraskelser.

Vælger du en re-lease bil, er du sikker på at få en rigtig god bil til en knivskarp pris.

* Nogle biler har kørt færre kilometer, mens andre har kørt flere.

Se re-lease biler her