Dine fordele som kunde

Som kunde hos AL Finans, Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank tilbyder vi dig attraktive tilbud og fordele hos SIXT.

  • SIXT mini-lease. Få 10% rabat på SIXT mini-lease – bil på den nemme måde, bekymringsfrit, fleksibelt og uden kedelige overraskelser.
  • SIXT billeje. Få 10% på billeje i hele verden. SIXT har mere end 2.000 udlejningslokationer globalt, og vi er på plads i over 100 lande.

  • SIXT bilsalg. Få kr. 10.000,-  eller kr. 5.000,- i rabat ved hhv. finansiering eller kontantbetaling.

Det er vigtigt at du benytter dit Arbejdernes Landsbank eller Vestjysk Bank udstedte kreditkort, når du booker en mini-lease-bil eller udlejningsbil, så vi kan validere at du er berettiget til kunderabat.

 

Lej bil hos SIXT

Hos Sixt kan vi tilbyde en flåde med de mest populære biler fra high-end cabrioleter, når du vil ud at cruise, en udsøgt SUV til hele familien eller en mere praktisk bil der passer til dine behov. Vi ønsker at give dig den bedste lejebiloplevelse med den bedste service og uden skjulte omkostninger, når du lejer, afhenter og afleverer din bil. Det gælder naturligvis når du lejer i Danmark eller et hvilket som helst sted på kloden, hvor SIXT er. SIXT har over 2.000 udlejningsstationer i 105 lande. Du booker nemt og bekvemt din næste udlejningsbil her.

Køb bil hos SIXT bilsalg

Ønsker du at købe en bil, klarer vi også det. Hos SIXT bilsalg  forhandler vi nyere brugte biler af høj kvalitet til rigtigt gode priser, og så får du mange fordele med i købet.

Vi giver ovenikøbet kr. 10.000,- i rabat hvis du vælger at finansiere dit køb, og kr. 5.000,- i rabat ved kontant betaling. Læs mere hvad vi tilbyder og se vores salgsbiler her.

Mere om SIXT mini-lease og hvordan jeg booker en bil

Mini-lease biler er både fabriksnye modeller er nyere brugte biler. Uanset hvad, kan du være helt sikker på at køre i en godt vedligeholdt og lækker bil.

Du betaler en fast månedlig ydelse hvor forsikring, service, ejerafgift og vejhjælp altid er inkluderet. Ønsker du at tilkøbe ydelser som f.eks ekstra forsikringsdækning, er det bare et klik væk.

Booking af din mini-lease bil er efter først-til-mølle princippet, med andre ord, det er om at slå til hvis du får øje på drømmebilen.

  • Når du vil booke en mini-lease bil: Klik på linket neden for “Se vores udvalg af biler her
  • Når du har valgt bilen, scroller du ned til ”Har du en rabatkode”.
  • Skriv derefter ”ALF10”. Herefter kan du se, at rabatkoden er godkendt, og rabatten er fratrukket lejeprisen.

Vær opmærksom på, at rabatterne ikke kan kombineres med andre tilbud.

 

Se vores udvalg af biler her