Bil på den nemme måde

Bekymringsfrit og fleksibelt

Hos Sixt tilbyder vi mini-leasing til privat og erhverv. Fremtiden er fleksibilitet, og flere efterspørger en fleksibel løsning inden for transport. Slip for lange bindinger og ekstra udgifter.
 
Oplev Sixt mini-lease og få muligheden for at have bil helt uden bekymringer. Slip for at tænke på en ekstraordinær udbetaling, forsikringer, service og grøn ejerafgift – det er alt sammen en del af pakken. Find blot bilen, der passer til dine behov og lad os om resten.
 
Det er bil på den nemme måde! Skift bil efter behov og sæson uden at tænke over værditab. Vi har biler i alle størrelser, mærker og modeller. Flere begynder at tænke leasing, når der skal anskaffes en bil.
 
Ved mini-lease får du typisk en fabriksny bil og der bliver ikke bundet en stor værdi i anskaffelsen, som hvis du købte en bil. Hele idéen med mini-lease er at du flytter dine variable omkostninger til en mere fast månedlig omkostning.
Der skal ikke tænkes på service eller reparationer af mekaniske områder som eksempelvis motoren.

Dykker du længere ned i almen leasing, kan du opdage flereomkostninger, som du skal forholde dig til. For at kunne starte en leasingaftale, skal du som regel forholde dig til en udbetaling og et depositum. Enkelte leasingselskaber opkræver også etableringsomkostninger.

Når dette er klaret skal du vælge et forsikringsselskab, og derefter beslutte om du ønsker at tegne både ansvar eller kasko. Derudover skal du 2 gange årligt betale ejerafgift for at kunne køre med bilen på danske veje.

Det er ikke altid lige gennemsigtigt, og for mange er det derfor svært at blive klog på vilkår og betingelser i forbindelse med anskaffelse af bil gennem traditionel leasing. 

Med Sixt mini-lease giver vi dig mulighed for at have bil helt uden bekymringer. Det er leasing på den nemme måde.

Forsikringer

Når du lejer bil hos Sixt, skal det være nemt, bekvemt og bekymringsfrit. Safe Return, er produktet hvor du kan læne dig tilbage og nyde din bil fuldt ud.

Vi har nedsat din kaskoforsikring til 0,- kr. i selvrisiko, vi har inkluderet glas og dækforsikring med 0,- kr. i selvrisiko og så har vi selvfølgelig også inkluderet op til 5 gratis ekstra chauffører.

Samtidig er du beskyttet med en tyveriforsikring, ligesom vejassistance også er en del af pakken i tilfælde af mekanisk nedbrud. Nu kan du for alvor koncentrere dig om at nyde din Sixt Mini-lease!

Sammenlign

Her kan du se netop hvorfor vores Mini-lease koncept er løsningen for dig. 

Sådan gør du…

Så simpelt er konceptet

Vælg hvilken bil du vil have, vælg km, periode, tilvalg og hent bilen på det valgte udleveringssted.

1. Bestilling

1.1 Vælg bil

Lav en forespørgsel på en bil. Vælg km, periode, tilvalg og udlevering.

1.2 Indtast dine oplysninger

Indtast dit navn, adresse, kontakt oplysninger og dit CPR-nummer til validering i debitorregistret. Send din forespørgsel afsted. Vores Mini-lease team kontakter dig normalt samme dag med en bekræftelse.

2. Afhentning

2 Afhentning

Ved afhentning skal du medbringe dit personlige kreditkort samt dit kørekort. Sixt tager en autorisation (forhåndsgodkendelse) på dit kreditkort, svarende til første måneds leje.

3. Betaling hver måned

3.1 Månedsleje

Sixt trækker månedslejen for 30 dage af gangen.

3.2 Ny autorisation

Sixt indhenter en ny autorisation på dit betalingskort, som dækker de kommende 30 dage.

4. Aflevering

4.1 Frigivelse

Sixt frigiver autorisationen på dit betalingskort.

4.2 Betaling

Sixt trækker betaling for eventuelle overkørte kilometer. Herefter modtages en afsluttende faktura for den sidste del af lejeperioden.

Her er nogle af vores kunders erfaringer…