Bil på den nemme måde

Uden bekymring og med indbygget fleksibilitet

 

Hos Sixt tilbyder vi mini-lease til privatkunder og erhvervslivet. Flere efterspørger en fleksibel løsning inden for transport og med mini-lease undgår man lange bindinger og ekstra udgifter.

Vælger man Sixt mini-lease har man bil uden at skulle tage højde for en større økonomisk udskrivning med andre ord, og ingen udbetaling. Man undgår også en masse praktik da forsikringer, service og grøn ejerafgift m.m. er en del af pakken. Find bilen og lad os om resten.

Sixt mini-lease er også fleksibilitet. Skift bil efter behov og sæson uden at tænke over værditab. Vi har biler i alle størrelser, mærker og modeller, og det er oplagt at tænke i mini-lease-baner, når behovet for en bil melder sig.

Sixt mini-leasebiler er både fabriksnye modeller og nyere brugte biler der har kørt et beskedent antal kilometer. Læs mere her.

Der bliver ikke bundet en stor værdi i anskaffelsen, som hvis man køber en bil. Hele idéen med mini-lease er at flytte de variable omkostninger til en mere fast månedlig omkostning.

 

Service eller reparationer af mekanik, som f.eks. motor, overlades til os.

Nærlæser man betingelserne for almen leasing, kan der være flere omkostninger, som man skal forholde sig til. For at indgå en leasingaftale, skal man som regel stille med udbetaling og depositum. Enkelte leasingselskaber opkræver også etableringsomkostninger.

Når det er på plads, skal der vælges forsikringsselskab, og derefter besluttes om man ønsker at tegne både ansvars- og kaskoforsikring. Dertil kommer ejerafgift som forfalder 2 gange årligt.

Det er ikke altid gennemsigtigt, og for mange er det svært at gennemskue vilkår og betingelser i forbindelse med anskaffelse af bil gennem traditionel leasing. 

Med Sixt mini-lease har man derfor mulighed for at have bil helt uden bekymringer. Det er leasing af bil på den nemme måde.

 

Forsikringer

Når du lejer bil hos Sixt, skal det være nemt, bekvemt og uden anledning til bekymringer.

I tillæg til vores standard forsikringsprodukt, hvor du er godt dækket ind, tilbyder vi også Safe Return til dig som bare har det bedst med 0,- kr. i selvrisiko indbygget i din kaskoforsikring, og andre attraktive fordele som f.eks. ekstra chauffører.

Du kan se og sammenligne de to forsikringsprodukter nedenfor og som du kan se, har vi tænkt på det hele.

Sammenlign

Se de mange fordele ved Sixt mini-lease og hvorfor det kan være løsningen til dig: 

 

Sådan gør du…

Så simpelt er konceptet

Vælg hvilken bil du vil have, vælg km, periode, tilvalg og hent bilen på det valgte udleveringssted.

1. Bestilling

1.1 Vælg bil

Lav en forespørgsel på en bil. Vælg km, periode, tilvalg og udlevering.

1.2 Indtast dine oplysninger

Indtast dit navn, adresse, kontakt oplysninger og dit CPR-nummer til validering i debitorregistret. Send din forespørgsel afsted. Vores Mini-lease team kontakter dig normalt samme dag med en bekræftelse.

2. Afhentning

2 Afhentning

Ved afhentning skal du medbringe dit personlige kreditkort samt dit kørekort. Sixt foretager en autorisation (forhåndsgodkendelse) på dit kreditkort, svarende til første måneds leje.

 

3. Betaling hver måned

3.1 Månedsleje

Sixt trækker månedslejen for 30 dage af gangen.

3.2 Ny autorisation

Sixt indhenter en ny autorisation på dit betalingskort, som dækker de kommende 30 dage.

4. Aflevering

4.1 Frigivelse

Sixt frigiver autorisationen på dit betalingskort.

4.2 Betaling

Sixt trækker betaling for eventuelle overkørte kilometer. Herefter modtages en afsluttende faktura for den sidste del af lejeperioden.

Vores kunder siger: