Kontakt Sixt

  Har du lyst til at høre mere?

  Hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til bestilling, så er vores Mini-lease team klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar på de mest almindelige spørgsmål under vores FAQ.

  Kontaktinformationer

   Tlf: 32481100

   E-mail: Mini-lease@sixt.dk

  Telefontider:

  Hverdage mellem kl. 09.00 og 17.00

  Nyhedsbrev:

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

  Værksteds service:

  Sjælland: Book tid online her.

  Jylland/Fyn: Book tid online her.

  København Centrum

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Ved Vesterport 3
  1612 København

  Praktisk

  Kontortype:

  By

   

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – On.07:00 – 18:00
  To. – Fr.07:00 – 18:00
  Lø. – Sø.08:00 – 14:00

   

  Sixt Biludlejning i København Centrum ligger placeret i hjertet af hovedstaden på adressen Ved Vesterport 3, 1612 København – lige overfor Vesterports S-togs station og tæt på Københavns hovedbanegård.

  Sixt biludlejning København Centrum tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler i varierede modeller som f.eks. smarte bybiler, praktiske smart cars, rummelige familiebiler, luksussportsvogne, elbiler og 4-hjulstrækkere (4 X 4). Så vi kan sikre den helt perfekte leje bil til dig og dine behov.

  Om København og omegn

  Med en udlejningsbil fra Sixt får du ud over en kvalitetslejebil og god service også friheden til at opleve København og omegn og alt det hovedstaden kan byde på.

  I København finder du fantastiske museer, nogle af verdens absolut bedste restauranter, herunder resturent Noma som ikke mindre en 3 gange er blevet kåret til verdens bedste spisested. Sammen med cool shopping gør det København til en af Europas mest interessante hovedstæder.

  København er særdeles børnevenlig med masser af parker, små grønne oaser og legepladser til børn og barnlige sjæle. København rammer dig lige i hjertet, og du vender altid tilbage. Her følger nogle ting som du skal se i København ifølge Sixt biludlejning København:

   • Tivoli: Københavns eventyrlige forlystelsespark i centrum af byen som er over 150 år gamle og en oplevelse for alle sanser.

  Strøget: Fra Rådhuspladsen og til Kongens Nytorv i Københavns centrum finder du verdens længste shopping gade. 1,1 km. fuld af butikker, caféer, restauranter.

  • Louisiana: Ca. 40 minutters kørsel udenfor København finder du det verdenskendte museum Louisiana. Men sin store samling af moderne kunst, så er dette absolut et besøg værd.

  Dragør

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Kystvejen 42
  2770 Kastrup

  Praktisk

  Kontortype:

  By

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – Fr.09:00 – 16:00
  Lør.Lukket
  Søn.Lukket
  HelligdagLukket

   

  Dragør

  Bygningen har et Sixt logo placeret øverst.

  Vores kontor finder du på 1. sal. Tjek ind hos receptionen. De vil guide dig videre.

  Ude på Kystvejen 42 ved København Dragør finder du en Sixt Station. Kontoret er placeret tæt ved Øresundsregionen. Med en udlejning herfra kan du nemt og hurtigt komme videre i programmet hvis turen fx. går mod Sverige.

  Vi har et større udvalg af biler, som netop dækker dit behov.

  Billund

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Arrival Hall
  7190 Billund

  Praktisk

  Kontortype:

  Lufthavn

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – Fr.08:00 – 23:30
  Lø.08:00 – 15:00
  Sø.08:00 – 23:30
  Helligdag08:00 – 23:30

  Billund Lufthavn

  Billund Airport (BLL) ligger centralt i Jylland, hvorfor Sixt Biludlejning giver mulighed for at opleve en stor del af Danmark. Fra Sixt Biludlejning Billund Lufthavn er der ca. 30 km til Vejle på Jyllands østkyst, 75 km til Vesterhavet og omkring 100 km til henholdsvis Århus og Odense, som er Danmarks anden og tredje største byer. Hos Sixt, som du finder i lufthavnens ankomsthal, kan du leje biler i alle kategorier til billige priser. Selvom du lejer bilen i Billund, kan du aflevere den i en hvilken som helst af de mange Sixt afdelinger i Danmark.

  Aarhus City Center

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Margrethepladsen 3
  8000 Aarhus

  Praktisk

  Kontortype:

  By

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – On.07:00 – 17:00
  To. – Fr.07:00 – 18:00
  Lø.8:00 – 14:00
  HelligdagLukket

  Aarhus City Center

  I hjertet af Aarhus finder du en af vores Sixt udlejnings stationer. Book din bil på nettet eller ved at ringe os op.

  Sixt Biludlejning Aarhus Centrum

  Velkommen til Sixt i Aarhus Centrum! Vi ser frem til at tilbyde dig en fleksibel biludlejnings service, der tæller udlejningsbiler i kategorier som familiebiler, sportsvogne, 4×4 og sågar varevogne. Sixt Biludlejning i Aarhus Centrum ligger centralt placeret i hjertet af Aarhus, tæt på havnen og tæt på Ringgaden, der fører dig ud af byen eller rundt om centrum, hvis du skal køre til den anden ende af byen. Lej en bil hos Sixt ved at booke over nettet eller pr. telefon.

  Billeje hos Sixt Aarhus Centrum

  Vores udvalg af udlejningsbiler giver dig flere muligheder. Du kan benytte din udlejningsbil til forretningsrejser, familieture, road trips med vennerne, til at flytte fra lejlighed til hus eller til at cruise rundt i midtbyen. Vores billeje hos Aarhus Centrum tilbyder dig klassiske billeje services som barnesæde, GPS navigation og ekstra forsikringer, hvis du skulle få brug for dette. Du skal med andre ord blot finde ud af, hvad du skal bruge din bil til. Når du har booket den, kommer du bare ned til Sixt Biludlejning i Aarhus Centrum, der selvsagt ligger midt i Aarhus, og så er du kørende. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel. Til gengæld kan du vælge lige den bilkategori, du ønsker. Når du er færdig med bilen, kan du returnere den 24 timer i døgnet. Du får med andre ord frihed til at gøre lige, hvad du vil. Vi ses hos Sixt i Aarhus!

  Aarhus City Center

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Arrival Hall
  8560 Kolind

  Praktisk

  Kontortype:

  Lufthavn

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – Fr.08:00 – 00:00
  Lø.08:00 – 16:00
  Sø.08:00 – 00:00
  HelligdagLukket

  Aarhus Lufthavn

  Lufthavnen ligger omkring 45 minutters kørsel i bil fra Aarhus, som er Danmarks andenstørste by. Lufthaven er også kendt under navnet Tirstrup Lufthavn og forkortes AAU. Da lufthavnen ligger forholdsvis langt væk fra byen, er det meget praktisk, at du har mulighed for at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Aarhus Lufthavn. Bilen er klar, når du lander med dit fly, så det bliver nemt og hurtigt at arrangere billeje og komme afsted.

  Få mere frihed med billeje i Aarhus Lufthavn

  Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Aarhus Lufthavn, kan du nemt og hurtigt komme ind til byen uden at skulle besværes med offentlig trafik. På ca. 40-45 minutter kan du være midt i den jyske hovedstad. Du kommer også nemt og hurtigt til andre steder i Jylland, da du på ca. 30 minutter kan nå motorvejen og komme enten nord- eller sydpå. Er du på ferie kan du nemt komme til smukke naturområder, strande og skove i Djursland, hvor også Aarhus Lufthavn er placeret. Ebeltoft og Grenå er byer, det kunne være oplagt at besøge. Det kan derfor skabe stor frihed at have arrangeret billeje i Aarhus Lufthavn.

  Tag på opdagelse med nem biludlejning

  Der er masser af gode grunde til at besøge den jyske hovedstad, da byen har et væld af kulturelle og naturskønne tilbud. Besøg fx Moesgaard museum der ligger smukt i midten af skoven lidt uden for centrum af byen. Herfra kommer du med din lejebil nemt videre til Moesgaard Strand, hvor du kan nyde en picnic eller blot nyde naturen, vandet og den friske luft. Inde i midten af byen finder du Den Gamle By som er et spændende open-air museum, hvor du nemt får et godt indblik i Danmarks historie. Er du til kunst i verdensklasse, så er et besøg på det berømte kunstmuseum Aros bestemt et besøg værd. Når man lejer en bil hos Sixt Biludlejning i Aarhus Lufthavn kommer man nemt omkring i denne smukke by.

  Aalborg Lufthavn

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby

  Praktisk

  Kontortype:

  Lufthavn

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – Fr.07:45 – 22:30
  Lø.09:30 – 16:00
  Søn.09:30 – 19:00

  Aalborg Lufthavn

  Skal du til det nordjyske, så kan det være en god idé at flyve til Aalborg Lufthavn, der ligger omkring 15 kilometer uden for den nordjyske hovedstad. Billeje i Aalborg Lufthavn er nemt at arrangere hos Sixt Biludlejning, og du kan booke den type bil, der passer til dine behov. Vi kan ikke garantere en bestemt model, men vi sørger altid for, at du får en bil i den kategori, du har ønsket. Med en leaset bil fra Sixt Biludlejning i Aalborg Lufthavn kommer du nemt ind til byen eller op nordpå, hvis du fx skal på ferie i det nordjyske.

  Billeje i Aalborg Lufthavn giver dig masser af frihed

  Fra Lufthavnen kommer du hurtigt og nemt ind til midten af byen, men du kan også udforske den smukke nordjyske natur. På kun 30 minutter kan du være ude ved Vesterhavet og nyde bølgens brusen. Du kan også besøge det berømte område ved Råbjerg Mile eller den hyggelige badeby Løkken, der kun ligger omkring 35 kilometers kørsel fra Sixt Biludlejning i Aalborg Lufthavn. Der er masser af spændende oplevelser i det nordjyske, som det bliver meget nemmere at komme rundt til, når du har sørget for billeje i Aalborg Lufthavn.

  Oplev byen med nem billeje

  Aalborg er Danmarks fjerdestørste by og har masser af spændende ting at byde på. Du kan blandt andet besøge Zoo, som er en af de største attraktioner. Er du historieinteresseret kan du besøge vikingemuseet og gravpladsen Lindholm Høje, der har mange spændende oplevelser for både børn og voksne. Hvis du vil se byen fra oven, kan du tage en tur op i byens tårn, hvor du fra 105 meters højde kan nyde lidt mad og drikke fra bistroen, mens du nyder udsigten. For kulturelle oplevelser bør du opleve Utzon Centeret ved havnefronten. Har du hele familien med så benyt dig af din bil fra Sixt Biludlejning i Aalborg Lufthavn til at besøge Fårup Sommerland.

  Odense

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Vestre Stationsvej 9
  5000 Odense

  Praktisk

  Kontortype:

  By

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – On.07:00 – 17:00
  To. – Fr.07:00 – 18:00
  Lø.08:00 – 13:00
  Sø. & HelligdagLukket

  Odense

  Ligger i kort afstand fra Odense Banegård Center, og tæt på Odense city.

  Odense

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Frederiksværkvej 28
  3600 Frederikssund

  Praktisk

  Kontortype:

  By – Meet & Greet

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – Fr.07:30 – 17:30
  Lø.Lukket
  Søn.11:00 – 15:00
  HelligdagLukket

   

  Frederikssund

  Ligger centralt i Frederikssund

  SIXT Anywhere - bil til din dør

  Kontoroplysninger

  Adresse:

  Anywhere

  Praktisk

  Kontortype:

  Virtuel

  Åbningstider

  DageTidspunkt
  Ma. – Fr.08:00 – 16:00
  Lø.Lukket
  Søn.Lukket
  HelligdagLukket

   

  SIXT Anywhere – Bil til din dør

   

  Vi leverer til din adresse for kr. 495,-

  Læn dig bare tilbage og slap af! Vi sender dig en sms når vi er på vej.

  Bil til døren, er vores nye bekvemmelighedskoncept, vi fokuserer på at gøre det nemt for dig og du kan fokusere på, at bruge din tid optimalt.

  Vi leverer bilen hjem til din adresse og vi henter den også gerne hos dig, når lejeperioden slutter. Slip for bøvl med transport til udlejningsstationer, kø i højsæsoner, stress ved hjemkomst og spild af kostbar kvalitetstid.

  For kr. 495,-, leverer eller henter vi din Sixt bil til en adresse i Danmark, som du bestemmer. Nemmere bliver billeje vist ikke!

  Find udleveringssteder: