Dine medarbejderfordele

Som medarbejder hos AL Finans, Arbejdernes Landsbank og Vestjysk Bank tilbyder vi dig attraktive fordele hos SIXT. 

  • Vi tilbyder 15% på leje af bil i Danmark og udlandet. Hos os kan du trygt leje bil til din næste ferieoplevelse, vi har over 2000 udlejningsstationer i 105 lande.
  • Få 15% rabat på SIXT Mini-lease. Bil på den nemme måde, bekymringsfrit, fleksibelt og uden kedelige overraskelser.
  • Du kan også købe din næste bil hos SIXT bilsalg med kontante fordele. Vi tilbyder nyere brugte biler fra førende bilmærker. 

Husk at bruge din arbejds-email, når du booker en mini-lease- bil eller udlejningsbil, så vi kan validere at du er berettiget til medarbejderrabat.

 

Lej en bil hos SIXT

Hos SIXT kan vi tilbyde en flåde med de mest populære biler fra high-end cabrioleter, når du vil ud at cruise, en udsøgt SUV til hele familien eller en mere praktisk bil der passer til dine behov. Vi ønsker at give dig den bedste lejebiloplevelse med den bedste service og uden skjulte omkostninger, når du lejer, afhenter og afleverer din bil. Det gælder naturligvis når du lejer i Danmark eller et hvilket som helst sted på kloden, hvor SIXT er. SIXT har over 2.000 udlejningsstationer i 105 lande. Du booker nemt og bekvemt din næste udlejningsbil her.

Vær opmærksom på, at rabatterne ikke kan kombineres med andre tilbud.

Køb bil hos SIXT bilsalg

Ønsker du at købe en bil, klarer vi også det. Hos SIXT bilsalg  forhandler vi nyere brugte biler af høj kvalitet til rigtigt gode priser, og så får du mange fordele med i købet.

Vi giver ovenikøbet kr. 10.000,- i rabat hvis du vælger at finansiere dit køb, og kr. 5.000,- i rabat ved kontant betaling. Læs mere hvad vi tilbyder og se vores salgsbiler her.

 

Mere om SIXT mini-lease og hvordan jeg booker en bil

Mini-lease biler er både fabriksnye modeller er nyere brugte biler. Uanset hvad, kan du være helt sikker på at køre i en godt vedligeholdt og lækker bil.

Du betaler en fast månedlig ydelse hvor forsikring, service, ejerafgift og vejhjælp altid er inkluderet. Ønsker du at tilkøbe ydelser som f.eks ekstra forsikringsdækning, er det bare et klik væk.

Booking af din mini-lease bil er efter først-til-mølle princippet, med andre ord, det er om at slå til hvis du får øje på drømmebilen.

  • Når du vil booke en mini-lease bil: Klik på linket neden for “Se vores udvalg af biler her
  • Når du har valgt bilen, scroller du ned til ”Har du en rabatkode”.
  • Skriv derefter ”ALF15”. Herefter kan du se, at rabatkoden er godkendt, og rabatten er fratrukket lejeprisen.

Vær opmærksom på, at rabatterne ikke kan kombineres med andre tilbud.

 

Se vores udvalg af biler her

Få rabat på vores nyere, brugte biler

Ønsker du at eje din næste bil, klarer vi let det. SIXT Danmark er en mangfoldig bilfamilie, for vi sælger også lettere brugte biler i høj kvalitet fra egen udlejningsflåde. Vores biler har i snit kørt 11.000 km, få har siddet bag rattet, de er passet på og rigtigt godt vedligeholdt.

Vores ambition er at have Danmarks bedste bilpriser, og matcher derfor laveste forhandlerpris på tilsvarende bil.

Vælger du finansiering gennem AL Finans giver vi kr. 10.000 i rabat. Ønsker du at købe kontant, kvitterer vi med kr. 5.000 i rabat.

Find din bil og bestil din prøvetur her. Brug din arbejdsmail, når du henvender dig til SixtBilsalg.  

Mere end de almindelige brugtvognsforhandlere

At købe en brugt bil er i høj grad en tillidssag, og derfor er SIXT bilsalg funderet på tre vigtige principper: Ordentlighed, transparens og tryghed. Vi overdrager først bilnøglerne når vi er 100% sikre på at alt er præcis som det skal være.

Du kan faktisk leje før du køber, det er naturligvis helt uforpligtende og vi modregner lejeprisen hvis bilen skal være din.

Vi tilbyder også levering til din dør og 36 måneders gratis teknisk forsikring.

Læs meget mere om hvad SIXT bilsalg kan tilbyde, ligesom du altid er velkommen til at kigge forbi vores flotte forretning i Frederikssund eller se vores store udvalg af salgsbiler online.

Hvordan booker jeg?

Vores biler er efter først-til-mølle princippet, med andre ord, det er om at slå til hvis du får øje på drømmebilen.

OBS! Når du booker en bil med enten 5.000 kr. eller 10.000 kr. i rabat, skal du gøre sælgeren opmærksom på, at du kommer fra AL-familien.

Vær opmærksom på, at rabatterne ikke kan kombineres med andre tilbud.

Se vores udvalg her