Erhverv

Fleksibel firmabil uden bekymringer

Erhverv

Mini-lease din næste firmabil

Bil eller varevogn på den nemme og fleksible måde

Som erhvervskunde hos Sixt er det muligt at mini-lease en bil eller varevogn uden binding, udbetaling eller langsigtede økonomiske forpligtelser. 

Vi lever i en foranderlig verden, hvilket pt. er mere sandt en nogensinde før. Hvis din virksomhed også har svært ved at forudsige aktivitetsniveauet flere år frem i tiden, er en fleksibel erhvervsløsning fra Sixt helt sikkert noget for dig. Vi tilbyder flere fleksible leje og leasing løsninger, fra 1 dag til 24 mdr. indenfor både personbiler og varevogne, som kan supplere eller helt erstatte jeres firmabilsflåde.

I forhold til traditionel leasing 36 måneder er der er mange situationer, hvor korttidsleje eller en mini-leasebil fra Sixt er en væsentligt mere omkostningseffektiv løsning for dig og din virksomhed, f.eks. ved:

 • Store ændringer i det normale aktivitetsniveau, ordresvigt eller sæsonudsving
 • Engagementer i projekter af kortere varighed
 • Nyansættelser, hvor prøveperioden kan dækkes af en lejebil
 • Medarbejderne har behov for forskellige biltyper afhængig af opgaven eller sæsonen
 • Skal en ansat køre mere end 300 km., så kan det bedre betale sig for virksomheden at leje en bil fra Sixt end at medarbejder stiller privat bil til rådighed

Hos Sixt vil vi gerne hjælpe dig med, at få firmabiler på en firmaaftale, der giver dig fordele, og en fleksibel tilgang til virksomhedens bilflåde, hvilket konverterer faste omkostninger til variable og i sidste ende sparer virksomheden for penge.

Vores priser indeholder både kaskoforsikring, grønne afgifter, service, alm. teknisk vedligeholdelse, erstatningsbil og vejhjælp. Der er ingen skjulte gebyrer og det eneste du skal tænke på er brændstof.

 

Med Sixt Erhverv får du en simpel måde at have firmabil på!

 • Egen digital bookingportal, som alle ansatte eller rejseansvarlige kan benytte usanset, hvor i verden I ønsker at leje bil. 
 • Spring køen over og reducer tidsforbrug ved udlevering af bil, eller få bilen leveret på valgfri adresse mod gebyr. 
 • Nyeste flåde tilknyttet, der giver jeres medarbejdere den mest pålidelige, miljøvenlige, komfortable og sikre rejse. 
 • Flere fakturaløsninger, f.eks. eBilling med costcenter styring, der reducerer jeres ansattes tidsforbrug på Travel og Expense afregning. 
 • Key Account Manager tilknyttet - som løbende følger op på samarbejdet og kan lave skræddersyede løsninger i forhold til jeres behov. 

Mini-Lease din næste Firmabil:

 • Vælg din bil
  Du vælger imellem nye kvalitetsmodeller inden for mange bilmærker, -typer og -størrelser. Ønsker du at skifte bil undervejs, hjælper vi dig med glæde.
 • Lav og gennemskuelig pris
  Du betaler en fast månedspris, som inkludrer alt på nær brændstof. Du undgår ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.
 • Alt inklusiv undtagen brændstof
  Du får både kaskoforsikring, grønne afgifter, alm. teknisk vedligeholdelse, dæk, erstatningsbil ved service og vejhjælp med i din månedsleje. Du skal kun sørge for brændstof. 

 

Klar på at høre mere om vores erhvervsløsninger?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt  

Kontaktinformationer

32481100 Mini-lease@sixt.dk

Telefontider:

Hverdage mellem kl. 08.30 og 16.30

Vis ikke mere

Se afdelinger

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammenfinder finder vi det helt rigtige abonnement til dig.