Behov for ny firmabil? Sixt har løsningen

 • I betaler det samme beløb – hver måned.
 • Forsikring er medregnet i prisen.
 • Ingen udbetaling.
 • I binder jer kun for 30 dage. Den første måned kan aftalen opsiges med bare én dags varsel.
 • Fleksibel firmabil skal tages helt bogstaveligt – det er bil når det passer jer.

Sixt erhvervsleje er overskueligt, trygt og transparent

Benytter I SIXT erhvervsleje får I firmabiler uden udbetaling, ubehagelige overraskelser og uforudsete omkostninger. I skal ikke bruge ressourcer på at finde den rigtige forsikring – det tager vi os af, det samme gælder værkstedsregninger, dækskifte og grønne afgifter. Følgende er allerede inkluderet:

 • Kasko- og ansvarsforsikring.
 • Vejhjælp hvis teknikken svigter.
 • 24/7 service hos vores Business Center
 • Grøn ejerafgift.
 • Døgnservice hos vores Business Center.
 • Ingen udbetaling.
 • Kørsel i udlandet.
 • Ung chauffør.
 • Ekstra chauffør fra samme husstand – kvit og frit.

I skal kun, som det eneste, være opmærksomme på, at bilskifte kan forekomme i lejeperioden.

Vores biludvalg er stort og varieret, i alle størrelser og til alle formål, så I kan altid afstemme volumen på jeres flåde, så det passer til jeres eksakte behov og aktivitetsniveau, på det pågældende tidspunkt. Fleksible firmabiler kan kun bookes i Danmark.

Bil eller varevogn på den nemme og fleksible måde

Hos SIXT har vi 17 års erfaring med erhvervsleasing på det danske marked, hvor vi med stor succes, har bidraget til at holde erhvervslivet godt kørende.

Har din virksomhed svært ved at forudsige bilflåde behovet længere frem i tiden? Så er korttidsleje eller langtidsleje værd at overveje. Som erhvervskunde hos SIXT, er det muligt at erhvervsleje en personbil eller en varebil med kun 30 dages binding, uden udbetaling og dermed uden langsigtede økonomiske forpligtelser. Der kan derudover forekomme ombytning af bil i lejeperioden.

Hvad er forskellen på privatleasing og erhvervsleasing?

De to mest anvende leasingtyper er privatleasing og erhvervsleasing. Når du privatleaser, leaser du en bil til eget forbrug til et fast beløb pr. måned.

Erhvervsleasing er når virksomheden leaser en firmabil, som stilles til rådighed for medarbejderen og virksomheden. Udgifterne i forbindelse med erhvervsleasing betales virksomheden. Men som bruger af bilen, skal man være opmærksom på, at man beskattes af firmabilen, hvilket der kan læses mere om i nedenstående afsnit.

Beskatning af firmabil

Når der stilles en firmabil til rådighed af arbejdspladsen, skal man være opmærksom på, at det er et skattepligtigt personalegode og man beskattes derfor af firmabilen.

Det er selve råderetten der beskattes. Omfanget af den private kørsel er derfor uden betydning. For uanset hvor langt man kører privat, så påvirker det ikke firmabilbeskatningen.

Beskatningsgrundlaget er et beløb, man får tillagt sin indkomst. Beskatningen af en firmabil beregnes som en procentdel bilens værdi, plus et miljøtillæg. Bilens værdi afhænger af, hvor gammel den er, mens procentdelen afhænger af bilens værdi.

Brug for mere information inden du erhvervsleaser?

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål eller ønsker hjælp til en bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores team står altid klar til at hjælper dig med at besvare dine spørgsmål.

Klar på at høre mere om vores erhvervsløsninger?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt  

Kontaktinformationer

 32481100

 erhverv@sixt.dk


Telefontider:

Hverdage mellem kl. 09.00 og 17.00

Kontaktformular


  Med Sixt Erhverv får du en simpel måde at have firmabil på!

  Du vælger imellem nye kvalitetsmodeller inden for mange bilmærker, -typer og -størrelser. Ønsker du at skifte bil undervejs, hjælper vi dig med glæde.

   

  Du betaler en fast månedspris, som inkludrer alt på nær brændstof. Du undgår ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.

   

  Du får både kaskoforsikring, grønne afgifter, alm. teknisk vedligeholdelse, dæk, erstatningsbil ved service og vejhjælp med i din månedsleje. Du skal kun sørge for brændstof.