Bil eller varevogn på den nemme og fleksible måde.

Hos SIXT har vi 17 års erfaring med erhvervsleasing på det danske marked, hvor vi med stor succes, har bidraget til at holde erhvervslivet godt kørende.

Har din virksomhed svært ved at forudsige bilflåde behovet længere frem i tiden? Så er korttidsleje eller langtidsleje værd at overveje. Som erhvervskunde hos SIXT, er det muligt at mini-lease en personbil eller en varebil med kun 30 dages binding, uden udbetaling og dermed uden langsigtede økonomiske forpligtelser. Der kan derudover forekomme ombytning af bil i lejeperioden.

Læs mere om hvad mini-lease er her.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing betyder, at du som virksomhed stiller en bil til rådighed til dine medarbejdere, uden at købe selve bilen. Dette er også hvad vi kalder fleksible firmabil. Herefter har både virksomhed og medarbejder brugsret til bilen i den givende leasingperiode. Det er dog dig som virksomhed, som står for udgifterne i forbindelse med leasingen.

SE VORES UDVALG AF BILER HER

Fordele ved erhvervsleasing

Der er mange fordele ved erhvervsleasing. Blandt andet har virksomheder mulighed for at have en større andel af flåden, som fleksible køretøjer (biler på korttidsleje eller mini-lease).

Som virksomhed kan du altid – med kort varsel – tilpasse flåden, så den passer til det aktuelle aktivitetsniveau. Dette kan f.eks. gøre sig gældende ved nye projekter med kortere løbetid, lancering af nye aktiviteter eller prøveansættelser m.m.

En anden væsentlig fordel ved erhvervsleasing er, at den indeholder både kaskoforsikring, grønne afgifter, service, alm. teknisk vedligeholdelse, erstatningsbil og vejhjælp ved teknisk nedbrud. Der er ingen skjulte gebyrer og det eneste du skal tænke på – ud over den månedlige betaling – er brændstof eller el.

Kort sagt, så er fordelene ved erhvervsleasing:

 • Ingen kapitalbinding
 • Ingen serviceudgifter
 • Nye biler med kort bindingsperiode
 • Ingen dokumentgebyrer
 • Hurtig afhentning i vores filialer over hele Danmark – eller levering på valgfri adresse
 • Key Account Manager – kontaktperson tilknyttet jeres virksomhed
 • Du har ingen problemer med at sælge bilen igen

Hvad er forskellen på privatleasing og erhvervsleasing?

De to mest anvende leasingtyper er privatleasing og erhvervsleasing. Når du privatleaser, leaser du en bil til eget forbrug til et fast beløb pr. måned.

Erhvervsleasing er når virksomheden leaser en firmabil, som stilles til rådighed for medarbejderen og virksomheden. Udgifterne i forbindelse med erhvervsleasing betales virksomheden. Men som bruger af bilen, skal man være opmærksom på, at man beskattes af firmabilen, hvilket der kan læses mere om i nedenstående afsnit.

Beskatning af firmabil 

Når der stilles en firmabil til rådighed af arbejdspladsen, skal man være opmærksom på, at det er et skattepligtigt personalegode og man beskattes derfor af firmabilen.

Det er selve råderetten der beskattes. Omfanget af den private kørsel er derfor uden betydning. For uanset hvor langt man kører privat, så påvirker det ikke firmabilbeskatningen.

Beskatningsgrundlaget er et beløb, man får tillagt sin indkomst. Beskatningen af en firmabil beregnes som en procentdel bilens værdi, plus et miljøtillæg. Bilens værdi afhænger af, hvor gammel den er, mens procentdelen afhænger af bilens værdi.

Brug for mere information inden du erhvervsleaser

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål eller ønsker hjælp til en bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores team står altid klar til at hjælper dig med at besvare dine spørgsmål.

Klar på at høre mere om vores erhvervsløsninger?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt  

Kontaktinformationer

 32481100

 erhverv@sixt.dk


Telefontider:

Hverdage mellem kl. 08.30 og 17.00

Kontaktformular
  Med Sixt Erhverv får du en simpel måde at have firmabil på!

  Du vælger imellem nye kvalitetsmodeller inden for mange bilmærker, -typer og -størrelser. Ønsker du at skifte bil undervejs, hjælper vi dig med glæde.

   

  Du betaler en fast månedspris, som inkludrer alt på nær brændstof. Du undgår ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.

   

  Du får både kaskoforsikring, grønne afgifter, alm. teknisk vedligeholdelse, dæk, erstatningsbil ved service og vejhjælp med i din månedsleje. Du skal kun sørge for brændstof.