Hvad er Sixt mini-lease?

Med Sixt mini-lease har du mulighed for at have bil uden bekymringer. I den månedlige ydelse er forsikring, service, ejerafgift og vejhjælp altid inkluderet. 

Kan det betale sig?

Se en sammenligning af bil fra Sixt mini-lease, almindelig leasing og finansiering ved køb af bil. 

Sixt mini-lease
Leasing
Finansiering

Vejhjælp

Leasing

Finansering

Service inkluderet

Leasing

Finansering

Ingen udbetaling

Leasing

Finansering

Skift bil efter behov

Leasing

Finansering

Forsikringer inkluderet

Leasing

Finansering

Grøn ejerafgift

Leasing

Finansering

Så simpelt er konceptet

Vælg hvilken bil du vil have, vælg km, periode og tilvalg og hent bilen på det valgte udleveringssted.

Vælg bil

Vælg km, periode og tilvalg

Vælg dit udleveringssted

Hvad synes vores kunder om Sixt mini-lease?

Bil på den nemme måde!

Bekymringsfrit og fleksibelt

Hos Sixt tilbyder vi minileasing til private og erhverv. Fremtiden er fleksibilitet, og flere efterspørger en fleksibel løsning inden for transport. Slip for lange bindinger og ekstra udgifter. Oplev Sixt mini-lease og få muligheden for at have bil helt uden bekymringer. Slip for at tænke på en ekstraordinær udbetaling, forsikringer, service og grøn ejerafgift – det er alt sammen en del af pakken. Find blot bilen, der passer til dine behov og lad os om resten. Det er bil på den nemme måde! Vælg en bil fra 1 måned til 24 måneder og få glæde af fleksibiliteten. Skift bil efter behov og sæson uden at tænke over værditab. Vi har biler i alle størrelser, mærker og modeller, lease let en BMW, Volvo, Nissan, Renault, DS, Citroën, Fiat, VW eller en af vores mange andre biler.

Flere begynder at tænke leasing, når der skal anskaffes en bil. Ved leasing får du ofte en helt ny bil og der bliver ikke bundet en stor værdi i anskaffelsen, som hvis du købte en bil. Hele idéen med leasing er god, da du på denne måde flytter dine variable omkostninger til en mere fast månedlig omkostning. Der skal ikke tænkes på service eller reparationer af mekaniske områder som eksempelvis motoren.

Dykker du længere ned i almen leasing, kan du opdage flere større omkostninger, som du skal forholde dig til. For at kunne starte en leasingaftale, skal du som regel forholde dig til en udbetaling og et depositum. Enkelte leasingselskaber opkræver også etableringsomkostninger. Når dette er klaret skal du vælge et forsikringsselskab, og derefter beslutte om du ønsker at tegne både ansvar eller kasko. Derudover skal du 2 gange årligt betale ejerafgift for at kunne køre med bilen på danske veje.

Det er ikke altid lige gennemsigtigt, og for mange er det derfor svært at blive klog på vilkår og betingelser i forbindelse med anskaffelse af bil gennem traditionel leasing.  

Med Sixt mini-lease giver vi dig mulighed for at have bil helt uden bekymringer. Det er leasing på den nemme måde.

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammenfinder finder vi det helt rigtige abonnement til dig.