Hvad er Sixt mini-lease?

Med Sixt mini-lease har du mulighed for at have bil uden bekymringer. I den månedlige ydelse er forsikring, service, ejerafgift og vejhjælp altid inkluderet. 

Kan det betale sig?

Se en sammenligning af bil fra Sixt mini-lease, almindelig leasing og finansiering ved køb af bil. 

Sixt mini-lease
Leasing
Finansiering

Vejhjælp

Leasing

Finansering

Service inkluderet

Leasing

Finansering

Ingen udbetaling

Leasing

Finansering

Skift bil efter behov

Leasing

Finansering

Forsikringer inkluderet

Leasing

Finansering

Grøn ejerafgift

Leasing

Finansering

Så simpelt er konceptet

Vælg hvilken bil du vil have, vælg km, periode og tilvalg og hent bilen på det valgte udleveringssted.

Vælg bil

Vælg km, periode og tilvalg

Vælg dit udleveringssted

Hvad synes vores kunder om Sixt mini-lease?

Bil på den nemme måde!

Bekymringsfrit og fleksibelt

Flere begynder at gå leasing vejen når de skal til, at anskaffe sig en bil. Dette giver bedre mening for mange, da man får en helt ny bil og man binder ikke en stor værdi i anskaffelsen, som man gør med køb af bil.

Hele idéen med leasing er god, da man på denne måde flytter sine variable omkostninger til en mere fast månedlig omkostning. Man skal ikke tænke på service eller reparationer af mekaniske områder som eksempelvis motoren.

Dykkes der nærmere ned i almen leasing opdager man flere større omkostninger, som du skal forholde dig til. For at kunne starte leasing skal du som regel forholde dig til en udbetaling og et depositum. Enkelte leasingselskaber opkræver også etableringsomkostninger.

Når dette er klaret skal du vælge et forsikringsselskab, og derefter beslutte om du ønsker at tegne både ansvar eller kasko. Derudover skal du 2 gange årligt betale ejerafgift for at kunne køre med bilen på danske veje.

Det er ikke altid lige gennemsigtigt, og for mange er det derfor svært at blive klog på vilkår og betingelser i forbindelse med anskaffelse af bil gennem traditionel leasing.  

Med Sixt mini-lease giver vi dig mulighed for at have bil helt uden bekymringer. 

Du skal ikke forholde dig til udbetaling, forsikringer, service og vægtafgift. Du skal blot vælge bilen til dit behov og dine ønsker, og så tager vi os af resten.  Dette er bil på den nemme måde!

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammen finder vi det helt rigtige abonnement til dig.