KØR GRØNT PÅ DEN NEMME MÅDE

OG BYT NÅR DU SKAL LIDT LÆNGERE!

Bekymringsfrit og fleksibelt

Er du en af dem, der overvejer om du skal køre elbil? Men samtidig tænker over rækkevidden ved de lange køreture?

 

Hvad er Kør Grønt – Kør Langt?

Hos Sixt kan du med Kør Grønt – Kør Langt, mini-lease en elbil i 12 måneder, og er samtidig sikret en brændstofbil, når du f.eks. skal på skiferie i Østrig, badeferie i Italien, forretningsrejse i Frankrig eller bare en længere tur i hverdagen.

Du behøver ikke længere at have rækkevidde-angst. Her vælger du selv, hvornår og hvor mange gange du har brug for at bytte. Med SIXT kan du allerede i dag skifte til el og opleve

”elbil uden begrænsninger”

https://www.youtube.com/channel/UC5gm9XBlK9m-ZgvhB342oGw

Sådan fungere det

Hos SIXT kan du med Kør Grønt mini-lease en elbil i 12 måneder, og samtidig være sikret en brændstofbil, når du skal langt.

Det fungerer relativt simpelt

Først vælger du den elbil du ønsker at have hele året samt, hvor mange kilometer du vil køre i den. Dernæst vælger du den bilgruppe du ønsker at kunne bytte til, når du skal på lange ture.

Du vælger også, hvor mange kilometer du i alt vil køre i din brændstofbil på et år, og hvor mange gange og antal uger du ønsker at bytte bilen ud. Til sidst vælger du, hvor du vil hente bilen eller om du mod et lille ekstra gebyr ønsker den leveret hjem til dig.

Se vores elektriske biler

Vidste du?

  • Hver 6. bil I Sixt Danmark er 100% el.
  • Over 40% af alle biler hos Sixt Danmark er el eller hybrid.
  • Ved Sixt Danmarks ”Kør Grønt – kør langt” koncept sparer du min. 2 ton Co2 årligt på driften af din bil ved kørsel af 20.000 km
Se vores elektriske biler

Se vores udvalg af elbiler

SE BILER

SE VORES EKSEMPLER

VW E-UP + Crossover

Polestar 2 + Stationcar

Jaguar I-Pace + SUV

FAQ – KØR GRØNT

GENEREL INFO

Hvad er en elbil?

En elbil kører på elektricitet, som i modsætning til forbrændingsmotorer kører på benzin eller diesel.

Hvilken elbil er bedst til prisen?

Note: Tag årets bil i DK i budgetklassen, skriv lidt fordele og ulemper om bilen.

Hvad er den billigste elbil?

Den billigste elbil starter fra 2.995 kr. pr. måned inkl. forsikringer, service, vejhjælp – alt inkluderet med Sixt Mini-lease.

Hvordan virker en elbil?

Elbilen kører udelukkende på elektricitet via en elmotor, og skal derved oplades før brug. Elbilen lades ved hjælp af det medfølgende lade kabel til elbilen, bilen kan lades på en af de 4000 lade standere placeret i Danmark, eller hjemme i privaten hvor der er mulighed for at lade gennem en lade boks eller stikkontakt.

Hvorfor vælge en elbil?

Den bedste grund til at vælge en elbil, er at den ikke forurener ved kørsel og derved spare mennesker for skadelige gasser eks. i tættere bebyggede områder i nærmiljøet, da den ikke udleder partikler gennem et traditionelt udstødningsrør kendt fra fossil biler. Læs mere om fordele ved en elbil.

Er det sikkert at køre i elbil?

Fortsættelse følger…

Er der ulemper ved at køre i en elbil?

Fortsættelse følger…

Hvordan lader jeg min elbil?

Fortsættelse følger…

KØR GRØNT BILER

Hvilken elbil kan jeg få?

Vores udvalg af elbiler er dynamisk, og vi har som regel et bredt udvalg af elbiler eks. Mindre elbiler som en Renault Zoe, eller sedan elbiler som en Polestar 2, eller SUV elbiler som en Jaguar I-Pace. Hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg på siden, er du mere end velkommen til at tage en uforpligtende samtale med vores Mini-lease konsulenter som kan guide dig videre herfra.

Hvilken fossilbil kan jeg vælge?

Når du skal bestille din fossilbil i forbindelse med din elbil, kan du vælge adskillige bilgrupper til dit behov, alt fra mikrobiler, kompaktbiler, stationcars til SUV’er. Bilgrupperne repræsenterer et eksempel på den type bil du kan forvente at bytte til, vi garanterer ikke en specifik bil i gruppen, men du er velkommen til at ønske en bil, og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Hvad gør jeg når jeg skal bruge en fossil?

Når behovet for en fossilbil opstår til eks. den årlige skiferie. Skal du blot henvende dig til vores Mini-lease konsulenter som klargøre det praktiske for dig, og du modtager herved en reservationsbekræftelse på mail med aftalte dato, tid og sted.

Hvor kan jeg hente min fossil bil?

Med Sixt Mini-lease kør grønt, har du mulighed for at vælge hvilket som helst Sixt kontor i Danmark og foretage dit skift. Hvis du gerne vil spare tid, tilbyder vi også at levere bilen direkte til din hjemmeadresse, arbejde el. lign. for et mergebyr på 250 kr. hver vej. Dette aftaler du når du er i dialog vedr. skift af bil med vores Mini-lease konsulenter.

Hvad sker der med min elbil når jeg er på ferie?

Din elbil vil stå til opbevaring hos os, i den periode hvor du benytter fossilbilen. Du har mulighed for at vælge bilen skal stå urørt ved indlevering, men kan også vælge at bilen skal rengøres i mellemliggende periode, så når du får bilen retur, er den klargjort indvendigt og udvendigt – det forudsætter at der ingen private ejendele er i bilen.