Mini-lease en elbil i 12 måneder og byt til brændstofbil til længere ture

Kør grønt på den nemme måde og byt bilen ud, når du skal ud på de længere ture.

Hvert år udledes tonsvis af CO2, når bilerne, busserne og lastbilerne kører afsted på vejene. Derfor er der de seneste år kommet øget fokus på at forbedre transportbranchen og gøre transportmidlerne endnu mere miljøvenlige.

Flere har allerede sat sig for at reducerer det miljømæssige aftryk på samfundet ved at investere i miljøvenlige biler. Er du en af dem, som overvejer at skifte bilen ud til en mere miljøvenlig bil? Så læs med her.

Hvad er Kør Grønt og Kør Langt? 

Med Kør Grønt og Kør Langt fjerner SIXT den begrænsning, som mange kan opleve, når de vil skifte til en miljøvenlig bil. For hvad gør du, når du skal ud på de længere køreture og gerne vil undgå at skulle lade elbilen op på vejen?  

Hos SIXT kan du med Kør Grønt og Kør Langt lease en miljøvenlig bil i 12 måneder. Som del af aftalen tilbydes du også en brændstofbil 3-4 gange om året, hvis du for eksempel skal på skiferie til Østrig, sommerferie i Italien, forretningsrejse i Frankrig eller bare en længere tur i hverdagen.

Kør Grønt og Kør Langt inkluderer en brændstofbil til de lange ture tre til fire gange om året, hvor en elbil kan være for besværlig. 

Du behøver ikke længere at være nervøs for rækkevidden. Du vælger selv, hvornår og hvor mange gange du har brug en brændstofbil. Med SIXT Kør Grønt og Kør Langt kan du allerede i dag skifte til elbil og opleve friheden til at vælge.

Læs mere om, hvordan du mini-leaser en miljøvenlig bil her. Du kan også læs mere om vores elbiler her. 

Hvordan fungerer Kør Grønt og Kør Langt?

  1. Først vælger du den miljøvenlige elbil, du ønsker at have hele året samt hvor mange kilometer, som du forventer at køre i den.
  2. Derefter vælger du den brændstofbil, du ønsker at benytte, når du skal på de lidt længere ture.
  3. Du vælger desuden, hvor mange kilometer du forventer at køre i din brændstofbil på et år – og hvor mange gange og uger du ønsker at bytte bilen ud.
  4. Til sidst vælger du, hvor du vil afhente bilen, eller om du mod et lille ekstra gebyr ønsker at få bilen leveret hjem til dig. 
SE VORES ELEKTRISKE BILER

Vidste du?

  • Med Kør Grønt og Kør Langt sparer du min. 2 tons CO2 på driften af din bil ved kørsel af 20.000 km. /årligt.
  • Over 40% af alle biler hos Sixt Danmark er elektrisk eller hybrid.
  • Hver 6. bil i Sixt Danmark er 100% elektrisk.

Spar miljøet for 3,6 tons CO2 med en miljøvenlig bil

De fleste danskere har et kørselsbehov, hvor 95 procent af turene i løbet af et år sagtens kan klares i en miljøvenlig elbil. Det er pendlerturene mellem hjem og arbejde, børn der bringes til sport samt besøg hos venner og familie.

Men mange vælger deres bil ud fra de tre til fire ture om året, og hvor der skal tilbagelægges flere tusinde kilometer på landevejen.

Kigger vi nøgternt på det, kører vi i hverdagen ofte alene i en alt for stor bil, og når vi skal på skiferie eller sommerferie, måtte bilen gerne have været lidt større og haft lidt flere hestekræfter. 

Med SIXT Kør Grønt og Kør Langt kan du vælge at køre i en miljøvenlig bil til hverdag og brændstofbil, når du skal på ferie.

En familie, der i gennemsnit kører 30.000 kilometer om året i en brændstofbil, udleder 4,8 tons CO2, hvis bilen kører 15 kilometer pr. liter benzin. Hvis man skifter til en miljøvenlig bil med SIXT Kørt Grønt og Kør Langt og eksempelvis kører 22.500 kilometer i en elbil og de resterende 7.500 kilometer i en brændstofbil, vil man spare miljøet for 3,6 tons CO2 (Klima Ambassaden).

Reducér dit klima fodaftryk med mere end 20% 

Danmark er et af de lande, som udleder mest CO2 pr. indbygger i verden. Hele 17 ton bliver det til. Så at kunne reducere dette med 3,6 tons i ovenstående eksempel svarer til mere end 20% reduktion.  

Kilde: CONCITO 

Kilde: Klima ambassaden

Mulige Kør Grønt-kombinationer

VW E-UP + Crossover

Polestar 2 + Stationcar

Jaguar I-Pace + SUV