Mini-lease en elbil i 12 måneder og byt til brændstofsbil til længere ture

Kør grønt på den nemme måde til daglig og byt til brændstofbil, når du skal ud på de længere ture.

Der udledes hvert år enorme mængder CO2, når biler, busser og lastbiler kører afsted på vejene, det er en kendsgerning. Men, det betyder også, at der er øget fokus på at forbedre transportbranchen og gøre transportmidlerne endnu mere miljøvenlige.

Alt tæller i regnskabet, og mange har allerede skiftet til miljøvenlige biler og er således med til at nedbringe udledning af CO2.  Måske du også går med overvejelser om at skifte bilen ud med en mere miljøvenlig version – læs med her.

Hvad er Kør Grønt og Kør Langt?

Med Kør Grønt og Kør Langt gør SIXT det nemt at skifte til elbil, som du kører i til hverdag, for du bytter ganske enkelt til en brændstofbil, når du skal ud på de lange ture, som f.eks. ferier. Du skal altså ikke bruge tid og kræfter på at have styr på ladestationer ude i den store verden, og du slipper også for bekymringer om eventuel kø, når bilen skal lades op.

Hvordan gør du?

Hos SIXT Kør Grønt og Kør Langt leaser du en elbil bil i 12 måneder. Elbilen er til dit hverdagsbehov, men i aftalen er også inkluderet en brændstofbil som du kan benytte op til 3-4 gange om året, hvis du f.eks. skal køre på skiferie, sommerferie, noget helt tredje eller bare ud på en længere tur. Du vælger selv, hvornår og hvor mange gange du har behov en brændstofbil.(*)

Med SIXT Kør Grønt og Kør Langt kan du allerede i dag skifte til elbil og opleve friheden og flexibiliteten.

Læs mere om, hvordan du mini-leaser en miljøvenlig bil her. Du kan også læse mere om vores elbiler her. 

(*) Bytter du til brændstofbil mere end 4 gange i perioden, skal du påregne et ekstra gebyr.

Hvordan fungerer Kør Grønt og Kør Langt?

  1. Først vælger du din miljøvenlige elbil, som du har hele året, og oplyser hvor mange kilometer, du forventer at køre i den.
  2. Næste skridt er valg af brændstofbil – hvilken bil ønsker du at benytte til de lange ture.
  3. Dernæst beder vi dig oplyse, hvor mange kilometer du forventer at køre i din brændstofbil på et år: sagt på en anden måde antal ture og uger du ønsker at benytte brændstofbilen.
  4. Til sidst vælger du, hvor du vil afhente bilen, eller om du mod et lille ekstra gebyr ønsker at få bilen leveret hjem til dig. 
SE VORES ELBILER

Vidste du?

  • Med SIXT Kør Grønt og Kør Langt sparer du min. 2 tons CO2 på driften af din bil ved kørsel af 20.000 km. /årligt.
  • Over 20% af alle biler hos SIXT Danmark er elbiler eller hybridbiler.
  • 10% af alle biler i Sixt Danmark er 100% elbil.

Spar miljøet for 3,6 tons CO2 med en miljøvenlig bil

De fleste danskeres kørselsbehov er på et niveau, hvor 95 procent af turene sagtens kan ske i en miljøvenlig elbil. Det er pendlerturene mellem hjem og arbejde, børn der skal til sport og besøg hos venner og familie.

Men mange vælger faktisk bil ud fra de tre til fire ture om året, og hvor der skal tilbagelægges lange distancer på vejene.

Helt kort, er vores hverdagskørsel ofte alene og i en alt for stor bil. Når ferierne kalder, må bilen gerne til gengæld være større og udstyret med lidt flere hestekræfter. 

Med SIXT Kør Grønt og Kør Langt kan du vælge at køre i en miljøvenlig bil til hverdag og brændstofbil, når du skal på ferie.

En familie, der i gennemsnit kører 30.000 kilometer om året i en brændstofbil, udleder 4,8 tons CO2, hvis bilen kører 15 kilometer pr. liter benzin. Skifter man til en miljøvenlig bil fra SIXT Kørt Grønt og Kør Langt, kører 22.500 kilometer i en elbil og de resterende 7.500 kilometer i en brændstofbil, sparer man miljøet for 3,6 tons CO2 (Klima Ambassaden).

Reducér dit klimaaftryk med mere end 20%

Danmark er et af de lande, som udleder mest CO2 pr. indbygger i verden, i tal hele 17 tons. Skifter du til elbil til hverdagsbrug, reducerer du altså dit klimaaftryk med 3,6 tons hvilket svarer til en reduktion på end 20% reduktion – mere skal der ikke til.

Kilde: CONCITO 

Kilde: Klima ambassaden

Mulige Kør Grønt-kombinationer

VW E-UP + Crossover

Polestar 2 + Stationcar

Jaguar I-Pace + SUV