Kontakt Sixt

Kontakt Sixt

Har du lyst til at høre mere?

Hvis du har spørgsmål eller den mindste tvivl, så kontakt vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også finde svar på de mest almindelige spørgsmål under FAQ.

Kontaktinformationer

32481100 Mini-lease@sixt.dk

Telefontider:

Hverdage mellem kl. 08.30 og 17:00

Find vores afdelinger

Sixt er en af verdens førende biludlejningsvirksomheder. Sixt biludlejning blev grundlagt i 1912, og i dag kan du leje billig bil i 100 lande. På vores 2200 kontorer kan du møde vores medarbejdere, som står klar til at svare på dine spørgsmål om billeje. Du kan også bestille billig billeje direkte her på siden uanset om du så befinder dig i København, Fredericia, Aalborg, Aarhus eller resten af Danmark.

Lej billige biler i alle kategorier hos Sixt biludlejning. Vi har alt fra stationcars og cabriolet til varevogne og Limousine Service. Og selvom du for eksempel benytter dig af vores biludlejning i København (KBH), kan du sagtens aflevere lejebilen i vores afdelinger i f.eks. Aarhus, Aalborg, Fredericia eller resten af Danmark.

Vis ikke mere

Find en afdeling nær dig

Tryk på knappen nedenfor for at se vores Mini-Lease afdelinger i Danmark.

Se afdelinger

Kontakt os 

Send os en besked og vi vil kontakte dig inden for én arbejdsdag. Sammenfinder finder vi det helt rigtige abonnement til dig.