Leder du efter en varebil til din virksomhed eller til privatbrug? Du kan lease en varevogn med kort binding, ingen udbetaling og uden langsigtede økonomiske forpligtelser. 

I den månedlige ydelse er der både inkluderet kaskoforsikring, grønne afgifter, service, almindelig teknisk vedligeholdelse, erstatningsbil samt vejhjælp ved teknisk nedbrud. Du slipper også for at bekymre dig om service eller dyre besøg hos mekanikeren.

Det er med andre ord bekymringsfrit og fleksibelt af lease varebil gennem SIXT.

Mini-lease sørger for, at du fleksibelt, nemt og hurtigt, kan udskifte bilen efter dine behov, hvis behovet skulle ændre sig undervejs. Det kan være, at en personbil bliver mere relevant for dig i dagligdagen. Leasing af varebil er praktisk, hvis du har svært ved at forudsige bilflådebehov længere frem i tiden.

varebil

Hvilken varebil passer dig?

Varebil, varevogn eller kassevogn – kært barn har mange navne. Er du på jagt efter en bil med god plads, så er du kommet til det rette sted.

En varebil er den ideelle bil til både transport, håndværkervogn og servicevogn på grund af det store varerum, som har erstattet bagsæderne. Med den rette indretning, kan en leaset varebil gøre dig eller dine medarbejderes arbejdsdag endnu mere effektiv.

Selvom du hele tiden kan udskifte din varebil, så den lever op til dine krav, er det alligevel rart at kende sine behov på forhånd, inden du leaser en varebil. For der er forskel på modellerne – både i forhold til størrelse og komfort. Hvis bilen skal bruges til transport, er det for eksempel en god idé at vide på forhånd, hvilken type gods, der skal fragtes rundt med varevognen.

I vores sortiment af varebiler finder du blandt andre modeller fra Opel Vivaro, Peugeot og Mercedes.

SE VORES VAREBILER HER

 

Priser på leasing af varebiler

Her på siden kan du se, hvilke varebilsmodeller der på nuværende tidspunkt er tilgængelige for leasing. Du finder også en oversigt over priserne for langtidsleje af varebilerne. Priserne varierer alt efter, hvilken varebil du vælger at lease.

Leasing af varebil uden udbetaling

Når du leaser din varebil gennem SIXT, er det uden nogen form for udbetaling. Du betaler kun for den faste månedlige ydelse samt brændstof til bilen. Medmindre der indgås anden aftale mellem brugeren af bilen og virksomheden eller personen, der leaser bilen.

Overvejer du derimod almen leasing af varebil, vivil der være flere omkostninger forbundet med denne form for leasing. Her skal du ofte forholde dig til en udbetaling og et depositum. Nogle gange opkræves også etableringsomkostninger.

Men disse ekstraomkostninger slipper du for, når du leaser gennem SIXT. For med SIXT erhverv får du en simpel måde at have firmabil på.

Hvorfor er leasing populært blandt varebilskunder?

Leasing er i høj grad populært på grund af fleksibiliteten. Du får typisk en fabriksny bil, der ikke bliver bundet en stor værdi i anskaffelsen, som hvis du selv køber en bil.

Ved at lease kan du med kort varsel tilpasse din flåde, så den passer til dit/jeres aktuelle aktivitetsniveau. Dette er en fordel, at kunne ændre flåden i de perioder, hvor der kan være korte projekter, lancering af nye aktiviteter, prøveansættelser m.m.

Brug for mere information inden du leaser din nye varebil?

Har du brug for mere information om, hvordan du bestiller en bil? Hvad SIXT mini-lease er? Hvor lang tid aftalen gælder? Hvordan betalingen foregår? Om du må have dyr med i bilen? Eller hvad der sker, hvis bilen får en skade?

Under vores FAQ her har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål angående leasing og meget mere.

Har du spørgsmål, som ikke finder svar på eller ønsker du hjælp til en bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores medarbejdere er klar til at assistere dig og  besvare dine spørgsmål. Det gælder uanset om du leaser en varevogn eller personbil.