Kan korttidsleasing betale sig?

Se en sammenligning af bil fra Sixt mini-lease, almindelig leasing og finansiering ved køb af bil.

Korttidsleasing – 4 fordele du ikke vil gå glip af

Korttidsleasing er din mulighed for at leje en bil uden bekymringer. Vi giver dig de bedste leasingvilkår, optimal fleksibilitet og sørger for, at du er godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Her får du et overblik over de mange fordele, der er ved korttidsleasing – både for privat og erhverv:

 • Sikkerhed og service
  Når du vælger korttidsleasing er vejhælp og service en del af aftalen – så du hurtigt kan blive godt kørende igen, hvis uheldet er ude.
 • Økonomiske fordele
  Der er nogle åbenlyse økonomiske fordele ved korttidsleasing. Der er fx ingen udbetaling og så er forsikringer og grøn ejerafgift inkluderet i aftalen. 
 • Kort bindingsperiode
  Hvis dine kørselsbehov ændrer sig løbende, er korttidsleasing en god mulighed for dig. Bindingsperioden er 2-12 måneder for privatpersoner og 1 dag – 24 måneder for erhvervskunder.
 • Maksimal fleksibilitet
  Med korttidsleasing kan du skifte bil efter behov. Det betyder, at du løbende har mulighed for at optimere din biløkonomi eller skifte bil efterhånden som dine behov ændrer sig.

Der er altså masser af fordele ved korttidsleasing og for mange kan det være en bedre løsning end at købe bil eller indgå regulære leasingaftaler. Vi tilbyder både korttidsleasing til privat og erhverv  – det kan du læse meget mere om herunder.

Korttidsleasing til privatpersoner

Korttidsleasing giver dig en økonomisk tryghed, som du ikke får i almindelige leasingaftaler eller ved køb af bil. Vi sørger for, at du er godt dækket ind og er fuldt forsikret i hele leasingperioden, så du kan slippe bekymringerne, når du færdes på vejene.

Ved korttidsleasing er der kort sagt ingen ubehagelige overraskelser – der er fuld transparens og vi sørger for, at du kender alle dine omkostninger på forhånd. Og så får du maksimal fleksibilitet omkring leasingperioden og mulighed for at skifte bil undervejs – hvis dine kørselsbehov eller præferencer ændrer sig.

Hvad får vi ud af at tilbyde korttidsleasing? Intet. Vi vil leje flere biler ud og derfor har vi gjort leasing lettere, mere trygt og fleksibelt for dig.

Korttidsleasing til erhverv

Som erhvervskunde kan du korttidslease firmabiler og varevogne uden binding, udbetaling eller økonomiske forpligtelser, der rækker langt ind i fremtiden. Der giver din virksomhed mulighed for løbende at justere flåden efter sæson og efterspørgsel. På den måde kan I sikre, at antallet af firmabiler og varevogne til enhver tid matcher virksomhedens behov – det er en økonomisk bæredygtig løsning i en tid, hvor man ikke med 100 % sikkerhed kan forudsige, hvordan ordrebogen ser ud i morgen, om en måned eller om et år.

Korttidsleasing af varevogne og firmabiler er en omkostningseffektiv erhvervsløsning, der giver din virksomhed maksimal fleksibilitet og fuld transparens. Alt undtagen brændstof er nemlig inkluderet i aftalen og leasingperioden starter ved 1 dag og går helt op til 24 måneder.

Leasing af bil uden udbetaling

Med korttidsleasing skal du kun forholde dig til den månedlige ydelse. Der er nemlig ingen udbetaling eller etableringsomkostninger. Det gør det let at komme i gang med at lease bil til både privat- og erhvervsbrug.

Vælg mellem 8 forskellige mærker og masser af modeller

Det er ikke svært at finde en bil, der matcher dine behov. Vores tilbud om korttidsleasing gælder mange forskellige biltyper og modeller fra 8 kendte bilmærker: Peugeot, BMW, Mini Cooper, Renault, Nissan, VW, Fiat og Citroën.

 Overvejer du at korttidslease en bil, kan du se, hvilke biler du kan vælge mellem her.

Bil til din dør

Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt at leje bil hos os. Når du tegner en aftale om korttidsleasing hos os, tilbyder vi derfor at levere bilen til din adresse for 250 kr. Vi tilbyder også at hente den igen, når du skal aflevere eller bytte bil. Bil til din dør er for dig, der gerne vil slippe for transport til – og kø ved – udlejningsstationer. Det er for dig, der gerne vil bruge din tid optimalt.