Kan korttidsleasing betale sig?

Korttidsleasing kan betale sig, når man ønsker at lease en bil for en kortere periode. Der er økonomiske og praktiske fordele at hente ved korttidsleasing – for både private og erhverv.

Hvad er korttidsleasing?

Korttidsleasing, også kendt som korttidsleje eller korttidsleje af biler, er til en leasingaftale, hvor en person eller virksomhed lejer en bil i en relativt kort periode, normalt i måneder eller uger, i stedet for den mere traditionelle langtidsleasing, der typisk løber i flere år. Der er flere fordele ved korttidsleasing. Herunder lister vi fire af dem, du ikke vil gå glip af.

4 fordele du ikke vil gå glip af

Korttidsleasing er din mulighed for at leje en bil uden bekymringer. Hos os får du de bedste leasingvilkår, optimal fleksibilitet og sørger for, at du er godt dækket ind, hvis uheldet skulle være ude. Her får du et overblik over de mange fordele, der er ved korttidsleasing – både for privat og erhverv:

 • Sikkerhed og service
  Vejhælp og service en del af aftalen, når du vælger korttidsleasing. Derfor er du også sikret at blive hurtigt kørende igen, hvis uheldet er ude.
 • Økonomiske fordele
  Gå ikke glip af de åbenlyse økonomiske fordele ved korttidsleasing. Når du korttidsleaser hos Sixt mini-lease er der ingen udbetaling og forsikringer, samt grøn ejerafgift inkluderet i aftalen.  
 • Kort bindingsperiode
  Hvis dine kørselsbehov ændrer sig løbende, er korttidsleasing en god mulighed for dig. Bindingsperioden er 2-12 måneder for privatpersoner og 1 dag og så længe det skal være for erhvervskunder.
 • Maksimal fleksibilitet
  Med korttidsleasing kan du skifte bil efter behov. Det betyder, at du løbende har mulighed for at optimere din biløkonomi eller skifte bil efterhånden som dine behov ændrer sig.

Der er altså masser af fordele ved korttidsleasing og for mange kan det være en bedre løsning end at købe bil eller indgå regulære leasingaftaler. Vi tilbyder både korttidsleasing til privat og erhverv  – det kan du læse meget mere om herunder.

Korttidsleasing til privatpersoner

Som privatperson giver korttidsleasing dig en økonomisk tryghed og fleksibilitet, som du ikke får i almindelige leasingaftaler eller ved køb af bil. Vi sørger for, at du er godt dækket ind og er fuldt forsikret i hele leasingperioden, så du kan slippe bekymringerne, når du færdes på vejene.

Ved korttidsleasing er der kort sagt ingen ubehagelige overraskelser – der er fuld transparens og vi sørger for, at du kender alle dine omkostninger på forhånd. Ikke nok med at du vil opleve maksimal fleksibilitet omkring leasingperioden, du har også mulighed for at skifte bil undervejs – hvis dine kørselsbehov eller præferencer ændrer sig.

Vi har gjort leasing lettere, mere trygt og fleksibelt for dig som privatkunde.

Se vores udvalg af biler til private

Korttidsleasing til erhverv

Som erhvervskunde kan du korttidslease firmabiler og varevogne uden binding, udbetaling eller økonomiske forpligtelser, der rækker langt ind i fremtiden. Der giver din virksomhed mulighed for løbende at justere flåden efter sæson og efterspørgsel. På den måde kan I sikre, at antallet af firmabiler og varevogne til enhver tid matcher virksomhedens behov – det er en økonomisk bæredygtig løsning i en tid, hvor man ikke med 100 % sikkerhed kan forudsige, hvordan ordrebogen ser ud i morgen, om en måned eller om et år. .

Korttidsleasing af varevogne og firmabiler er en omkostningseffektiv erhvervsløsning, der giver din virksomhed maksimal fleksibilitet og fuld transparens. Alt undtagen brændstof er nemlig inkluderet i aftalen og leasingperioden starter ved 1 dag og så længe I har behov for at aftalen forløber.

Læs mere om korttidsleasing til erhverv

Leasing af bil uden udbetaling

Med korttidsleasing skal du kun forholde dig til den månedlige ydelse. Der er nemlig ingen udbetaling eller etableringsomkostninger. I stedet betaler du en fast månedlig ydelse, der inkluderer finansiering af bilen, serviceaftaler og forsikringer. Det gør det let at komme i gang med at lease bil til både privat- og erhvervsbrug.

Bil til din dør

Vi vil gerne gøre det nemt og bekvemt at leje bil hos os. Når du tegner en aftale om korttidsleasing hos os, tilbyder vi derfor at levere bilen til din adresse for 495 kr. Vi tilbyder også at hente den igen, når du skal aflevere eller bytte bil. Bil til din dør er for dig, der gerne vil slippe for transport til – og kø ved – udlejningsstationer. Det er for dig, der gerne vil bruge din tid optimalt.

Stort udvalg – Biler til ethvert behov

Uanset om du skal leje en elbil til privat brug, en større bil til familien eller en firmabil til erhverv, kan vi tilbyde et bredt udvalg af køreklare biler. Vi hjælper dig med at finde en bil, der passer til dit behov. Du er sikret optimal køreglæde, da langt de fleste af bilerne i vores udvalg er fabriksnye. Lad os hjælpe dig med at finde den bil, du står og mangler.

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for korttidsleasing til private eller erhverv. Vi hjælper gerne med at finde den bil, der passer bedst til dit behov, så du snart kan blive godt kørende.

GÅ TIL KONTAKT