×
Icons/40x40/ico_doors Created with Sketch.
5 dørs
Created with Sketch. SKAT
5 sæder
Icons/40x40/ico_gearbox Created with Sketch.
Automatgear
xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink">Icons/40x40/ico_fuelbig Created with Sketch.
Benzin, Diesel, Plug-in Hybrid
Icons/40x40/ico_fuelgauge Created with Sketch.
19.4 km/l
SK A T
---

Den Mellemstore Stationcar

Når du booker en mellemstor stationcar, kan du blive tildelt en af følgende tre udstyrspakker af Peugeot 508. Vær opmærksom på, at farve, brændstof, brændstofforbrug og bilmodel ikke kan garanteres.

 

Peugeot 508 SW GT Hybrid: Denne model kombinerer en kraftfuld benzinmotor med en elektrisk motor, hvilket giver både høj ydeevne og lavere brændstofforbrug. GT Hybrid-udgaven har et sportsligt design og tilbyder en række avancerede teknologier og komfortfunktioner.

Peugeot 508 SW Allure Pack Benzin: Allure Pack-benzinmodellen er kendt for sin balance mellem stil, komfort og effektivitet. Den har en benzinmotor, der sikrer glidende og pålidelig kørsel, samt en række praktiske og luksuriøse funktioner, der forbedrer kørselsoplevelsen.

Peugeot 508 SW Allure Pack Diesel: Denne model er udstyret med en økonomisk dieselmotor, der giver god brændstoføkonomi og længere rækkevidde på en tank. Allure Pack Diesel har samme høje niveau af komfort og teknologi som sin benzinmodpart, hvilket gør den til et fremragende valg til lange køreture.

 

Endelig bilmodel/udstyrspakke afhænger af tilgængelighed på afhentningstidspunktet, ligesom en specifik model ikke kan garanteres ved booking.

Afhentningsdato og tidspunkt
Nedenfor ses de mulige afhentningsdatoer for denne bil. Udleveringsperioden er begrænset gr. leveranceintervallerne på vores biler. Har du brug for en bil før eller senere end de viste datoer? Kontakt os via spørgsmåls formularen længere nede på siden og så kigger vi på mulighederne sammen med dig.
Din Mini-lease bil skal returneres den dd/mm/yy:
Lejeperiode
Lejeperioden for denne bil er kun mulig for de viste antal dage
Kilometer pr. md.
Nedenfor har du mulighed for at tilvælge forskellige tillægsydelser.

Som standard har du en kaskoforsikring med 5000 DKK i selvrisiko inkluderet, men du har mulighed for at reducere denne yderligere.

Den Mellemstore Stationcar

Udbetaling
0 DKK
Ansvar og kaskoforsikring
Inkluderet
Vejhjælp ved teknisk nedbrud
Inkluderet
Serviceaftale
Inkluderet
Grøn ejerafgift
Inkluderet
24/7 service via Sixt Business Center
Inkluderet
Pris pr. overkørt km.
2,5 DKK
Vi tager forbehold for, at der kan være tastefejl, forkert angivet udstyr, ændrede priser og afgifter, udsolgte modeller eller på anden måde være sket ændringer,
som gør, at informationerne på tilbuddene kan indeholde fejl.